Vabljeni na

Microsoft Sentinel

31. maj ob 9h

Kaj je Microsoft Sentinel?

Microsoft Sentinel je vodilna platforma za informacijsko varnost, ki vam omogoča celovit pogled in hitro odzivanje na grožnje v vašem podjetju. S pomočjo umetne inteligence in analitike podatkov Sentinel zazna in analizira sumljive aktivnosti, s čimer vam omogoča proaktivno obrambo pred napadi in zlorabami.

Kaj se boste naučili na tem predavanju?

Naša ekipa strokovnjakov bo z vami delila svoje znanje o Microsoft Sentinelu in vam predstavila najboljše prakse ter uporabne nasvete za učinkovito upravljanje varnostnih dogodkov. Spoznali boste:

  • Osnovne koncepte in arhitekturo Microsoft Sentinela.
  • Kako konfigurirati in prilagoditi Sentinel za vaše podjetje.
  • Primeri iz prakse

Naši govorci

Uroš Justin

SRC, Vodaj razvoja poslovanja

Dušan Soravia Košarić

SRC, Vodja tehnične ekipe Microsoft rešitev

Aleš Deleja

Senior sistemski inženir - Microsoft

Lokacija dogodka

Sputnik, Tržaška c. 128, 1000 Ljubljana

Prijava na dogodek

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da spoznate eno najboljših platform za informacijsko varnost na trgu in se naučite, kako bolje zaščititi svoje podjetje pred vedno naprednejšimi grožnjami.

Pridružite se nam na predavanju o Microsoft Sentinelu in postanite vodilni v boju proti kibernetskim grožnjam!

Število oseb je omejeno. Zagotovite si svoje mesto na dogodku.

© 2023 SRC d.o.o. Vse pravice pridržane

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.