SRC Cloud

Dobrodošli na sončni strani oblaka.

S SRC oblakom preprosto rešimo potrebo po dodatnih infrastrukturnih kapacitetah, neprekinjenem poslovanju v primeru katastrofe ali pa le varnostnem kopiranju. Varno brezstrežniško poslovanje si zdaj lahko privoščijo tudi manjša podjetja.

BREZPLAČEN POSVET

SRC CLOUD

Dobrodošli na sončni strani oblaka

SRC | Cloud | Izjemne koristi, a le ob pravilni pripravi

Izjemne koristi,
a le ob pravilni pripravi

Res je, da je oblak odlična rešitev, če želimo ukiniti investicijske stroške za infrastrukturo, znižati operativne stroške, obvladovati tveganja in zadovoljevati stranke z vselej najsodobnejšo tehnologijo. Da pa bi vse to dosegli, je nujno, da prehod na oblačne storitve izvedemo pravilno in varno.

SRC | CLOUD | Kako brezskrbni smo lahko na oblaku?

Kako brezskrbni
smo lahko na oblaku?

Oblak ne prinaša le veliko možnosti, ampak tudi veliko nevarnosti, zaradi povezanosti navzven. Z enim samim naključnim klikom lahko določene vire mimogrede in nehote damo na razpolago celotnemu vesoljnemu spletu. Prva skrb v SRC je, da bo vaše delo s storitvami v oblaku popolnoma varno, ne le udobno.

SRC | Cloud | SRC je glede znanja in izkušenj neprekosljiv

Samo toliko informatike,
kolikor je trenutno potrebujete

SRC vam lahko zagotovi varno vzpostavitev in upravljanje zasebnih in hibridnih oblakov. S SRC oblakom preprosto rešimo potrebo po dodatnih infrastrukturnih kapacitetah, neprekinjenem poslovanju v primeru katastrofe ali pa le varnostnem kopiranju. Varno brezstrežniško poslovanje si zdaj lahko privoščijo tudi manjša podjetja. Za demonstracijo SRC oblaka pokličite na spodnjo številko, splača se.

Prednosti naše ponudbe

Pri velikih ponudnikov oblaka dobite standardizirane storitve, ki v večini primerov ne omogočajo prilagoditev željam strank. V SRCu takšne storitve dopolnimo po vaši želji in s tem zadostimo vsem vašim potrebam.

1

Tako dobite stroškovno učinkovitost in prilagodljivost. Kot primer lahko za manjša podjetja navedemo paket brezstrežniškega poslovanja, kjer se v popolnosti znebite strežnikov na svoji lokaciji. Za srednje velika in velika podjetja pa lahko izpostavimo hibridna okolja, ki združujejo tako storitve privatnega oblaka, ki vam ga vzpostavimo in pomagamo upravljati na vaši lokaciji, kot storitve našega ali katerega drugega javnega oblaka. Z veseljem pa sodelujemo tudi s podjetji, ki imajo inovativne ideje, s katerimi lahko skupaj oblikujemo celovito programsko rešitev.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Dušan Soravia – Košarić
Svetovalec
T01 600 7000
Edusan.soravia-kosaric@src.si

SRC | Dušan Soravia Košarić

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon