SRC e-Learning

Znanje za vse, kjerkoli in kadarkoli.

Za podjetja je SRC e-Learning enostavna pot do boljše konkurenčne prednosti. Za zaposlene pa je to nagrada in možnost osebnostnega razvoja, ki jo v veliko podjetjih pogrešajo.

BREZPLAČEN POSVET

SRC eLearning - Spletno e-učenje za podjetja

Znanje za vse, kjerkoli in kadarkoli

SRC e-Learning | Spletno e-učenje za podjetja

NIŽJI STROŠKI IZOBRAŽEVANJA,
VIŠJA PRODUKTIVNOST

SRC e-Learning je avtomatsko usposabljanje zaposlenih. Ker ni stroškov predavatelja in učilnice, so stroški nižji. Ker se zaposleni lahko izobražujejo kadarkoli, ni izgube časa zaradi klasičnih celodnevnih izobraževanj. Z rešitvijo e-Learning prejmejo vsi znanje takoj in kadarkoli, ko to želijo.

SRC | e-Learning | Spletno e-učenje za podjetja

IZOBRAŽUJTE SAMODEJNO,
24 UR NA DAN

Za podjetja je SRC e-Learning enostavna pot do boljše konkurenčne prednosti. Za zaposlene je e-Learning nagrada in možnost osebnostnega razvoja, ki jo v veliko podjetjih pogrešajo. “Učilnica” jim je dostopna 24 ur na dan, tako na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Brez potnih stroškov, z vedno aktualnimi vsebinami. Število ponovitev je poljubno, cena ugodna. E-učenje se splača.

SRC | Cloud | SRC e-Learning podpora pri e-učenju

SRC PONUJA
POPOLNO PODPORO E-UČENJU

Za e-učenje na daljavo potrebujete le dostop do spleta in brskalnik. Za vse drugo – infrastrukturo v oblaku, sistem za izvajanje e-učenja, orodje za pripravo gradiv in same storitve s teh področij – poskrbi SRC. Predpisovanje obveznih izobraževanj in spremljanje izvajanja ni bilo še nikoli enostavnejše.

Prednosti e-Learning ponudbe

izobražujte se skladno s potrebami po znanjih

1

Pripravljena infrastruktura v oblaku. Najamete strežnik in vaš problem je rešen. Za e-učenje je vse pripravljeno.

2

Rešitev je prilagojena organizacijam – izobražujte se skladno s potrebami po znanjih za posamična delovna mesta. E-učenje je res prilagojeno.

3

Nudimo različna orodja za pripravo vsebin e-izobraževanja in tudi storitev kompletnega vnosa teh vsebin. E-učenje je celovita rešitev.

4

E-učenje je kompletna storitev za vse, ki potrebujete le kakšno izobraževanje in kompletna storitev za vse, ki vam izobraževanje predstavlja posel. SRC e-učenje se zna prilagoditi.

KontaktPišite nam ali pa nas pokličite
Izobraževalni in izpitni center SRC
Tržaška cesta 116
T: 01 600 70 80

Mateja Žitko

T01 600 7225
Emateja.zitko@src.si

SRC | Mateja Žitko

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon