Search
Close this search box.

SRC in Creatio predstavila vodilno “no-code” BPM platformo

SRC je v sodelovanju s Creatio in Raiffeisen Bank 9.3.2023 v Ljubljani premierno predstavil poslovne in tehnološke prednosti Creatio rešitev za obvladovanje poslovnih procesov, CRM in marketing. Partnerstvo med SRC in Creatio sedaj tudi slovenskim podjetjem prinaša možnost uporabe cenovno dostopnejših in izjemno fleksibilnih SaaS rešitev za avtomatizacijo poslovanja.

Na predstavitvi je Mike Hryshchenko poudaril dejstvo, da potrebe po avtomatizaciji poslovnih procesov iz leta v leto eksponentno naraščajo, kar daje vse večjo prednost tako imenovanim “no-code” platformam, med katere sodi tudi Creatio. Klasični razvoj rešitev za utečene poslovne procese – kot sta CRM in marketing – predstavlja počasnejšo, tvegano in težjo pot, z dragimi implementacijami sprememb in vzdrževanjem. Poleg tega Studio Creatio nudi generično podporo avtomatizaciji poslovnih procesov v različnih gospodarskih panogah.

Miha Žerko je zbranim pojasnil, da je SRC sklenil partnerstvo s Creatio predvsem zato, ker gre za enega od najboljših ponudnikov v tem segmentu informacijskih rešitev, s konkurenčnimi cenami in odlično podporo. Poleg dejstva, da Creatio nudi fleksibilno in v različnih okoljih večkrat preverjeno delujočo rešitev, je to tudi priložnost za vse, ki si ob trenutnem vsesplošnem pomanjkanju tehničnega kadra želijo čim krajši “time to market”. Poudaril je, da SRC želi učinkovito in hitro pomagati podjetjem na področju optimizacije poslovnih procesov, zmanjševanja stroškov in uporabe najboljših analitičnih orodij za prave poslovne odločitve.

Praktično implementacijo Creatio platforme v Raiffeisen Bank je predstavila Elona Llaci. Poslovni procesi, ki so jih podprli, so tesno integrirani v jedro bančnega sistema in omogočajo kompletno nudenje kompleksnih bančnih produktov kot je na primer kreditni proces za podjetja. Angela Bulachova je govorila o metodologiji in najboljši praksi implementacij ”no-code” projektov in poudarila prednost enostavnosti in hitre poti do delujoče rešitve za končne uporabnike. Predstavila je tudi priročnik NO-CODE Playbok. Toni Zupančič (SRC) je zbranim platformo in osnovne karakteristike prikazal tudi s praktičnimi primeri v živo.

Creatio je že več let opažen tudi v analizah in primerjavah, ki jih delata Forrester in Gartner. Pri obeh analitičnih hišah se uvršča med vodilne ponudnike. Gartner Peer Insights s spremljanjem implementacij in odzivi končnih strank Creatio ocenjuje z vsemi petimi zvezdicami. Stranke s področja proizvodnje, financ in bančništva, trgovine, zdravstva in farmacije, logistike in transporta, energetike in turizma poudarjajo predvsem naslednje prednosti, ki jih nudi Creatio:

  • prilagodljivost rešitve in zmožnost integracije v obstoječe sisteme
  • zelo dobri uporabniški vmesniki in kvalitetna, odzivna podpora
  • hitra in enostavna uvedba v delo s platformo
  • razumna cenovna politika 

Creatio predstavitev?

Za več informacij o Creatio ponudbi smo vam na voljo

Prijavi se na SRC novičke

Novice v svetu IT tehnologije

Ostale novice

Projekt ReCool

Podjetje SRC d.o.o. je skupaj s partnerjem Entia d.o.o. uspešno pridobilo sredstva za sofinanciranje projekta ReCool. Glavni cilj projekta je razvoj sistema za oddaljeno upravljanje

Želite dvigniti vaš IT
na nov raven?

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.