SRC je Cisco Gold Certified Partner

SRC Novice

SRC je Cisco Gold Certified Partner
13. 4. 2017 Alenka Splichal

Podjetje SRC je ponovno z odliko opravilo strog revizijski postopek zunanjega presojevalca podjetja Cisco Systems in 10. aprila 2017 obnovilo status Cisco Gold Certified Partner za regijo jugovzhodne Evrope.

Cisco Gold Certified Partner je najvišji partnerski status, ki ga priznava tehnološki velikan Cisco in v Sloveniji sta samo dve taki podjetji. S tem nam potrjuje vrhunsko tehnično usposobljenost, visoko kakovost storitev in urejenost procesov. Pridobitev statusa vključuje specializacije iz naslova naprednih informacijskih tehnologij s področij omrežij, podatkovnih centrov, varnostnih rešitev, prenosa govora in video vsebin. V podjetju SRC je zaposlenih 20 tehničnih in prodajnih strokovnjakov, ki jim je Cisco na osnovi zahtevnih izpitov priznal različne certifikate, od tega pet z najvišjim statusom CCIE. Tako kontinuirano šolana ekipa strokovnjakov z bogatimi izkušnjami svojim strankam zagotavlja vrhunsko podporo na vseh področjih.

S pridobljenimi najvišjimi statusi Cisco Gold, HP Gold, Microsoft Gold, Oracle Gold in VMware Solution/Service podjetje SRC zaokrožuje portfelj infrastrukturnih certifikacij. S tem dokazuje zavezanost investicijam v prodajno-tehnološko odličnost izvajanih programov, kar se izraža tudi v merjenih odzivih trga: več kot 90 % strank, ki so sodelovale v neodvisni Cisco-vi raziskavi, je namreč SRC ocenilo z najboljšimi ocenami.

SRC s tem nadgrajuje svoje poslanstvo in z digitalno preobrazbo poslovnih procesov svojim strankam ponuja največ, kar lahko da informacijska tehnologija.