SRC je Cisco Gold Certified Partner

SRC Novice

SRC je Cisco Gold Certified Partner
4. 5. 2016 SRC

Gold Certified Partner je najvišji partnerski status, ki ga tehnološki velikan Cisco priznava partnerskim podjetjem. S tem jim potrjuje vrhunsko tehnično usposobljenost, visoko kakovost storitev in urejenost procesov. Pridobitev statusa vključuje specializacije iz naslova naprednih informacijskih tehnologij s področij omrežij, podatkovnih centrov, varnostnih rešitev, prenosa govora in video vsebin. V podjetju SRC je zaposlenih kar 20 tehničnih in prodajnih strokovnjakov, ki jim je Cisco na osnovi zahtevnih izpitov priznal različne certifikate, od tega pet z najvišjim statusom CCIE. Tako kontinuirano šolana ekipa strokovnjakov z bogatimi izkušnjami svojim strankam zagotavlja vrhunsko podporo na vseh področjih.

S pridobljenimi najvišjimi statusi Cisco Gold, HP Gold, Microsoft Gold, Oracle Gold in VMware Solution/Service podjetje SRC zaokrožuje portfelj infrastrukturnih certifikacij. S tem dokazuje zavezanost investicijam v prodajno-tehnološko odličnost izvajanih programov, kar se izraža tudi v merjenih odzivih trga: več kot 90 % strank, ki so sodelovale v neodvisni Cisco-vi raziskavi, je namreč SRC ocenilo z najboljšimi ocenami.

SRC s tem nadgrajuje svoje poslanstvo in z digitalno preobrazbo poslovnih procesov svojim strankam ponuja največ, kar lahko da informacijska tehnologija.