Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund
Osrednji dogodek za informacijsko varnost v Sloveniji

SRC na konferenci Infosek 2023

4.-6.9.2023, Nova gorica, Hotel Perla

Na kratko o dogodku

Konferenca Infosek 2023, največji dogodek v Sloveniji na področju informacijske varnosti, ki bo letos organiziran že 21. leto zapored, udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in rešitvami za zagotavljanje kibernetske varnosti saj gostuje priznane strokovnjake iz Slovenije in tujine, ki bodo predstavili tematike s področja kibernetske in informacijske varnosti, upravljanja tveganj, itd.

SRC bo kot zlati sponzor na konferenci sodeloval s strokovnim predavanjem »Naslavljanje tveganj z rešitvami ArcSight«, ki ga bo izvedel Simon Simčič (CISSP, CEH), arhitekt IT rešitev in smo ga pripravili v sodelovanju s podjetjem OpenText.

O predavanju

Simonovo predavanje »Naslavljanje tveganj z rešitvami ArcSight« na konferenci Infosek 2023 v Novi Gorici bo potekalo 2. konferenčni dan, v torek, 5. 9. 2023 ob 12:45 v dvorani PINTA 3.

Opis predavanja: Pogledali si bomo različna orodja iz družine ArcSight, ki nam lahko olajšajo življenje pri načrtovanju zaznave incidentov ter njihove odprave. Dotaknili se bomo pregleda znanih groženj, ki je na voljo vsem uporabnikom, ter rabe orodij, ki pomagajo oz. omogočajo hiter odziv na morebitne incidente ter njihovo omilitev.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.