SRC Next

Moderen poslovni sistem

SRC Next je platforma, ki povezuje. Povezuje sisteme in ljudi. Poenostavlja, pospešuje in modernizira vaše poslovanje. Gradi na tistem, kar imate in spoštuje vaša poslovna pravila. Vzemite si nekaj trenutkov za to, da spoznate inovativno rešitev, ki jo cenijo managerji in uslužbenci.

VEČ INFORMACIJ IN CENA

SRC Next

Digitalizacija poslovanja

Avtomatizacija poslovne dokumentacije

Povezujemo realni in digitalni svet

Za vsak posel

Previous

Next

SRC | Next

Hitro do ključnih informacij

SRC Next
povezuje vaše poslovne sisteme

Iskanje pravih informacij, dokumentov in ljudi je vse bolj zahtevno. Brskanje po različnih poslovnih sistemih terja svoj čas. Zakaj bi izgubljali energijo z brskanjem po različnih bazah in računalniških aplikacijah, če vam SRC Next združuje vse ključne sisteme na enem mestu, z vašimi obstoječimi podatki in vsebinami? Enostavno, učinkovito in uporabniku prijazno.

SRC | Next

Intuitiven uporabniški vmesnik

Brez
kompliciranja

V bazah želimo hraniti vse več in več podatkov. Poslovni sistemi so opremljeni z vse več funkcijami. Za nekatere programe bi potrebovali posebno izobraževanje za uporabo. To so težave, ki jih rešuje Next. Nima gumbka, ki ga potrebuje le 1% uporabnikov. Ne prikazuje podatka, ki ga rabi le revizor sistema. Ponuja enostaven, razumljiv in intuitiven vmesnik, ki zna pokazati samo tiste podatke, dokumente in funkcije, ki jih uporabnik dejansko rabi pri svojem delu.

SRC | Next

Inteligentno in prilagodljivo

Lep in
pameten

Vsi znamo veliko povedati o inovativnih rešitvah in pametnih aplikacijah. SRC Next ni le lep uporabniški vmesnik – v marsikaterem pogledu je tudi inovativen. Kadar ne najdete točno tistega, kar ste iskali, vam ponudi podobne, povezane rezultate. Kadar ste na terenu, vam ponudi informacije in dokumente, ki so povezani z vašo trenutno lokacijo. Če vam v nekem trenutku določena funkcija ne more biti na voljo, jo enostavno skrije.

Tehnološko so kompromisi nesprejemljivi.

Edini kompromis je
100% ustreznost za uporabnika.

1

Samo tiste informacije,
ki jih rabite

2

Samo tisti podatki,
ki jih rabite

3

Samo tiste funkcije,
ki jih rabite

SRC Next

Združuje rešitve

ERP & finance

SRC Next priključimo na vaš ERP in finančno – računovodski sistem. Uporabniku dobavljamo le tiste informacije in funkcije poslovnega sistema, ki se nanašajo na njegovo konkretno delo. V Next-u ga čaka pregled aktualnih računov, naročil, zalog in podobno. Na voljo ima le tiste funkcije, ki so v neki situaciji smiselne – na primer likvidacija fakture, potrditev naročila in podobno.

CRM

Z vključitvijo vašega sistema za obvladovanje odnosov s strankami lahko uporabniku kadarkoli prikažemo aktualne podatke o stranki, zgodovino komunikacije s stranko in druge ključne informacije o stranki. Ljudi, ki delajo na terenu preko podatkov v CRM sistemu in njihove geo-pozicije avtomatsko povežemo z vsemi informacijami in dokumenti, ki jih potrebujejo o stranki ali projektih na tej lokaciji.

Dokumentne storitve (DMS)

Skozi poslovne sisteme potuje veliko število dokumentov in pogosto je težko najti pravo pogodbo, naročilnico, račun, ponudbo, aneks ali kosovnico. Mar ne bi bilo lepo, če bi sistem sam po sebi razumel, kateri dokumenti sodijo v kontekst vsakega delčka poslovnega procesa? Točno ta problem poskuša v celoti odpraviti Next. Ko gledate račun za opravljene storitve, vam poišče pripadajoče naročilo, pogodbo ali aneks. Ko pripravljate ponudbo, vam poišče vse vsebinsko sorodne ponudbe ali ponudbe za istega naročnika. Next vedno razmišlja o tem, kaj potrebuje uporabnik.

Kadrovski sistem

Za prave odločitve in dobro poslovanje mora vsak pravi vodja poznati svoje ljudi, jih usposabljati in motivirati. Kadrovski sistemi so praviloma polni takšnih informacij o zaposlenih, ki služijo zgolj skladnosti z zakonodajo, za direktorja pa so povsem neuporabne. Priklopite Next na vaš kadrovski sistem in poiščite v HRM evidencah le tiste podatke, ki so poslovno uporabni. Katere kompetence manjkajo vaši organizaciji? Kakšno je zadovoljstvo zaposlenih po oddelkih? Kakše pogodbe o delu imate sklenjene in kaj so rezultati letnih pogovorov? Naj vam s temi informacijami postreže Next.

Umetna inteligenca

Strokovnjaki za poslovno inteligenco vam v Next integrirajo statistične funkcije in metode strojnega učenja. Sistem lahko hkrati analizira podatke vaše organizacije in podatke, ki so dostopni preko javnih spletnih virov. Razkrijejo se vzorci in primerjave, ki jih skozi ustaljene metode analize ne bi mogli zaznati. Na platformi Next lahko generirate poljubna poslovna poročila.

Iskanje

Ali vas moti razpršenost virov podatkov in dokumentov po različnih sklopih vašega poslovnega sistema? Platforma Next združuje različne interne vire informacij in dokumentov v en sam, centralni indeks, po katerem iščete tako enostavno, kot na spletu. Če želite imeti na voljo sistem, ki se prilagaja vašim potrebam in enostavno povezuje vse vaše informacijske posebnosti, se odločite za Next.

SRC Next lastnosti

Sodobna pametna poslovna rešitev

Funkcionalnost

Pokaži mi tisto, kar me zanima

Funkcionalnost

Ponudi mi funkcije, ki so trenutno smiselne

Funkcionalnost

Pokaži mi vsebino online

Funkcionalnost

Razmišljaj o tem, kaj bi si želel videti v kontekstu

Funkcionalnost

Razmišljaj o tem, kje sem v tem trenutku

Funkcionalnost

Legaliziraj elektronske dokumente

Zakaj SRC Next?

 

1

Imate cel kup razpršenih virov podatkov? SRC Next vam bo povezal vse na eno mesto!

2

Potrebujete informacije in dokumente na terenu? SRC Next dela tudi na vašem pametnem
telefonu.

3

Ste siti zastarelih in okornih programov? SRC Next je sodobna, uporabniku prijazna spletna
rešitev.

Več informacij in cenaSRC Next je brezplačna platforma, ki povezuje poslovne sisteme. Kar plačate, je le naše delo. Zato čim prej stopite v stik z nami in nam zaupajte vizijo vašega projekta.

Robert Kristanc
Svetovalec
T01 600 7000
Erobert.kristanc@src.si

SRC | Robert Kristanc

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon