SRC predaval na NTK

SRC Novice

SRC predaval na NTK
15. 5. 2017 Alenka Splichal

Na NT konferenci v Portorožu je kot partner sodelovalo tudi podjetje SRC. Predstavili smo se na dveh strokovnih predavanjih, ki sta bili sporedu v sredo.

sreda, od 12.15 do 13.00, dvorana Europa D
Marjan Kaligaro: Odločitev je vaša

Ste naveličani informacijskih rešitev, ki tratijo vaš čas, namesto da bi podpirale vaše odločitve? Vas na poti resnične digitalizacije poslovanja ovira toga zakonodaja ali poslovni sistem, ki je bil zamišljen in izdelan v prejšnjem tisočletju? To so osnovni problemi, s katerimi smo se soočali tudi sami. Potem smo naredili Next. Platformo, ki se ukvarja samo in izključno z uporabnikom. Različne vire informacij povezuje v en sam spletni vmesnik in vam na enem mestu postreže s ključnimi poslovnimi kazalci in trendi, z generičnim iskalnikom vsebin v kateremkoli vašem zalednem sistemu, z izbranimi dokumenti, računi in pogodbami, ki vas res zanimajo in kjer ste res vpleteni v proces… Spoznajte Next, narejen je točno za vas!

sreda, od 14.30 do 15.30, dvorana Mediteranea 2
Ivan Kovač, Rok Rogelj: OMS: Kako vam lahko oblak pomaga pri nadzoru vašega IKT sistema

Na predavanju ste dobili vpogled v orodje Microsoft Operations Manager Suite in izvedeli, kako ga lahko uporabite za boljše upravljanje IKT sistema v podjetju. Pogledali smo, kako lahko z OMS nadzorujete in upravljate celoten IKT sistem, vključno s povsem ne-MS sistemi (Oracle, Cisco, open-source). Poseben poudarek je bil na varnosti, kjer je OMS lahko tudi zelo dobro dopolnilo obstoječim SIEM in protivirusnim sistemom. Močan poudarek pa je bil tudi na prikazu funkcionalnosti v živo.