SRC SMART

Paketne storitve za vašo informacijsko infrastrukturo

Spoznajte pakete Build, Manage, Operate, Repair, SOC in Orchestrate. Izberite svojega ali pa si ga prilagodite.

Hitreje do cilja s paketi
SRC SMART

Čas digitalne transformacije prinaša številne izzive na področju informacijske infrastrukture. Vzpostavitev lastnega zasebnega ali hibridnega oblaka lahko vodi v velik, drag in dolgotrajen projekt. Zato smo v šest enostavnih paketov SRC SMART združili vse vaše infrastrukturne potrebe.

Načrtovanje, izgradnja in upravljanje infrastrukture

Enostavno in pregledno

V paketih boste našli storitve razvoja infrastrukturnih rešitev z uporabo najboljših sodobnih tehnologij. Širina naših zmožnosti, opreme in znanj vam je na voljo v obliki celovitega prevzema upravljanja z vašo informacijsko infrastrukturo. Za izvajanje podpore in vzdrževanja se prav tako najde ustrezen paket in tudi zaveza za čas do odprave napake je vključena v ponudbo. Za popolno informacijsko varnost in preprečevanje incidentov poskrbi SOC paket. Med atraktivnimi sodobnimi rešitvami je avtomatizacija upravljanja z infrastrukturo, za nadstandardno garancijo pa je na voljo paket, s katerim vam vedno zagotovimo dobavo in in namestitev nadomestnih delov.

Lastnosti in vsebina paketov

V paketih SMART najdete vse, kar rabite

Načrtujemo in zagotovimo naprave in varno omrežje. Postavimo rešitve za učinkovite relacije s strankami in partnerji. Konvergenčna omrežja, brezžične tehnologije, orkestracija, programsko krmiljenje mrežnih arhitektur in programsko opredeljena okolja vam zagotovijo povezljivost. Virtualizacija, mikrostoritve, upravljanje aplikacijskih platform in zagotavljanje njihovega neprekinjenega delovanja so temelj vašega aplikativnega okolja. Sporočilni in sodelovalni sistemi ter analitika izboljšajo vašo produktivnost. Varnost zagotavlja SOC in moderne rešitve za dostop, poslovanje v oblaku in zaščito pred kibernetskimi napadi. Za vaše podatke poskrbimo z zasebnim podatkovnim centrom ali hibridnim oblakom.

Paketi SRC SMART

SRC Build

Ekspertna pomoč in inženiring pri izbiri in povezovanju ustreznih tehnologij. Naredimo vse - od priprave in razvoja do implementacije projekta. Z vpogledom v karakteristike in kapacitete produktov najboljših svetovnih proizvajalcev postavimo ravno prave rešitve na pravo mesto. Natančno usklajeno z vašimi zahtevami in pričakovanji.

SRC Manage

Kompletno upravljanje z vašo informacijsko infrastrukturo prepustite našim strokovnjakom. Zagotovili bomo razpoložljivost in odzivnost v skladu z vašimi potrebami. Poskrbeli bomo za vse nadgradnje in varnostne popravke ter s preventivnimi ukrepi preprečevali izpade. Ob tem vaša investicija v opremo sploh ni več potrebna - opremo lahko najamete skupaj s stroritvijo.

SRC Operate

Morate imeti informacijsko infrastrukturo pri sebi? SRC Operate dopolnjuje kompetence vaših lastnih strokovnjakov z našo ekipo, ki poskrbi za diagnostiko nepravilnosti in dobavlja popravke. V primeru težav se takoj spopademo s problemom in garantiramo rešitev v pogodbeno dogovorjenem času. Dobavimo nadomestne dele in koordiniramo komunikacijo s proizvajalcem.

SRC Orchestrate

Avtomatizacija upravljanja infrastrukture je postala nujnost. Skoraj vsaki sodobni opremi proizvajalec doda določena orodja za avtomatizacijo, a problem imate tako rešen le delno. Naša rešitev se odlikuje prav po tem, da parcialne rešitve posameznih proizvajalcev povezuje v celoto, kar omogoča avtomatizacijo kompletnih procesov in ne le posamičnih gradnikov infrastrukture.

SRC Repair

Ta rešitev je namenjena tistim strankam, ki potrebujejo le vzdrževanje nekritične opreme. Diagnosticiranje napak ostaja v tem primeru med nalogami vaše lastne ekipe, mi pa vam zagotovimo dobavo in namestitev nadomestnih delov in opreme v pogodbeno določenih rokih. Rešitev je primerna za opremo, ki ni bistvenega pomena za vaše nemoteno poslovanje.

SRC Secure

Sodobna in celovita storitev za varnost vašega informacijskega sistema. Varnostne grožnje so razpršene po celotni infrastrukturi, zato SRC Secure učinkovito in hkrati varuje vaše omrežje, končne točke in aplikacije. Glede na to, da so danes poslovni podatki lahko shranjeni kjerkoli, sta pomembna elementa storitve tudi Cloud Managed Security in SOC za obravnavo in preprečevanje varnostnih incidentov.

SRC SOC

SOC je okrajšava za Security Operations Center. Naša rešitev zagotavlja nadzor in analizo vseh varnostnih incidentov na vaši strojni in programski opremi. Storitev izvajajo vrhunski strokovnjaki za informacijsko varnost in se izvaja v realnem času. Poleg preprečevanja incidentov ekipa izvaja tudi posodobitve varnostnih paketov in izdaja priporočila za maksimalno zaščito vašega sistema.

Prava ekipa, prava oprema, prave rešitve

Rešitve, ki so mnogo več kot le infrastrukturna oprema

Vse naše rešitve vključujejo ljudi. Strokovnjake z bogatimi izkušnjami. Vključujejo nekoga, ki ga lahko pokličite, vprašate za mnenje, prosite za pomoč. Ljudje dajejo moč vaši infrastrukturi, zato si zagotovite sodelovanje z najboljšimi.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC sistemske integracije d.o.o.

Tržaška cesta 116
1001 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 600 7000
F: +386 1 423 4173
E: info@src.si

Vaše mnenje nam je izredno pomembno!

Ste bili s storitvami naših sodelavcev zelo zadovoljni? Mislite, da je še prostor za izboljšave?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.