SRC SMART

Paketne storitve za vašo informacijsko infrastrukturo

Spoznajte pakete Build, Manage, Operate, Repair, SOC in Orchestrate. Izberite svojega ali pa si ga prilagodite.

Hitreje do cilja s paketi
SRC SMART

Čas digitalne transformacije prinaša številne izzive na področju informacijske infrastrukture. Vzpostavitev lastnega zasebnega ali hibridnega oblaka lahko vodi v velik, drag in dolgotrajen projekt. Zato smo v šest enostavnih paketov SRC SMART združili vse vaše infrastrukturne potrebe.

Načrtovanje, izgradnja in upravljanje infrastrukture

Enostavno in pregledno

Zanesljiva informacijska infrastruktura je eden najpomembnejših elementov, ki prispevajo k uspešnemu delovanju podjetja. Izzivi, ki so s tem povezani, postajajo vse zahtevnejši. Poslovni trend narekuje, da naj se podjetja osredotočajo na svoje osnovno poslanstvo, skrb za dobro delovanje infrastrukture pa prepustijo sistemskim integratorjem, ki skrbijo za usposobljenost strokovnjakov, relacije s proizvajalci ter zagotavljajo 24×7 dostopne storitve.

Zato smo na podlagi poglobljenega znanja oblikovali niz različnih storitev, s pomočjo katerih strankam pomagamo pri načrtovanju, izgradnji in upravljanju njihove informacijske infrastrukture. Posamezne storitve so prilagojene različnim potrebam, s katerimi se soočajo organizacije. Te so odvisne od njihove odločitve, na kakšen način želijo zagotavljati svoje infrastrukturne kapacitete: kot lastno infrastrukturo, kot storitev iz javnega oblaka, ali kot kombinacijo obojega (hibrid). Ne glede na odločitev bomo znotraj nabora storitev pod krovno znamko SRC SMART skupaj našli model, ki vam najbolj ustreza.

Paketi SRC SMART

SRC Digital

Ekspertna pomoč in inženiring pri izbiri in povezovanju ustreznih tehnologij. Naredimo vse - od priprave in razvoja do implementacije projekta. Z vpogledom v karakteristike in kapacitete produktov najboljših svetovnih proizvajalcev postavimo ravno prave rešitve na pravo mesto. Natančno usklajeno z vašimi zahtevami in pričakovanji.

SRC Manage

Kompletno upravljanje z vašo informacijsko infrastrukturo prepustite našim strokovnjakom. Zagotovili bomo razpoložljivost in odzivnost v skladu z vašimi potrebami. Poskrbeli bomo za vse nadgradnje in varnostne popravke ter s preventivnimi ukrepi preprečevali izpade. Ob tem vaša investicija v opremo sploh ni več potrebna - opremo lahko najamete skupaj s storitvijo.

SRC Operate

Morate imeti informacijsko infrastrukturo pri sebi? SRC Operate dopolnjuje kompetence vaših lastnih strokovnjakov z našo ekipo, ki poskrbi za diagnostiko nepravilnosti in dobavlja popravke. V primeru težav se takoj spopademo s problemom in garantiramo rešitev v pogodbeno dogovorjenem času. Dobavimo nadomestne dele in koordiniramo komunikacijo s proizvajalcem.

SRC Orchestrate

Učinkovito upravljanje lastne informacijske infrastrukture danes ni več mogoče brez uvajanja vsaj določene stopnje avtomatizacije. S storitvijo SRC Orchestrate delne rešitve proizvajalcev kot gradnike povezujemo in z lastnim razvojem nadgrajujemo v delujočo celoto. S tem zagotavljamo avtomatizacijo procesov, namesto posameznih gradnikov informacijske infrastrukture.

SRC Repair

Ta rešitev je namenjena tistim strankam, ki potrebujejo le vzdrževanje nekritične opreme. Diagnosticiranje napak ostaja v tem primeru med nalogami vaše lastne ekipe, mi pa vam zagotovimo dobavo in namestitev nadomestnih delov in opreme v pogodbeno določenih rokih. Rešitev je primerna za opremo, ki ni bistvenega pomena za vaše nemoteno poslovanje.

SRC Secure

Sodobna in celovita storitev za varnost vašega informacijskega sistema. Varnostne grožnje so razpršene po celotni infrastrukturi, zato SRC Secure učinkovito in hkrati varuje vaše omrežje, končne točke in aplikacije. Glede na to, da so danes poslovni podatki lahko shranjeni kjerkoli, sta pomembna elementa storitve tudi Cloud Managed Security in SOC za obravnavo in preprečevanje varnostnih incidentov.

SRC SOC

SOC je okrajšava za Security Operations Center. Naša rešitev zagotavlja nadzor in analizo vseh varnostnih incidentov na vaši strojni in programski opremi. Storitev izvajajo vrhunski strokovnjaki za informacijsko varnost in se izvaja v realnem času. Poleg preprečevanja incidentov ekipa izvaja tudi posodobitve varnostnih paketov in izdaja priporočila za maksimalno zaščito vašega sistema.

Prava ekipa, prava oprema, prave rešitve

Rešitve, ki so mnogo več kot le infrastrukturna oprema

Vse naše rešitve vključujejo ljudi. Strokovnjake z bogatimi izkušnjami. Vključujejo nekoga, ki ga lahko pokličite, vprašate za mnenje, prosite za pomoč. Ljudje dajejo moč vaši infrastrukturi, zato si zagotovite sodelovanje z najboljšimi.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116
1001 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 600 7000
F: +386 1 423 4173
E: info@src.si

Vaše mnenje nam je izredno pomembno!

Ste bili s storitvami naših sodelavcev zelo zadovoljni? Mislite, da je še prostor za izboljšave?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.