Search
Close this search box.

Načrtujemo, postavimo in upravljamo vašo IT infrastrukturo

SRC Smart

Za vse potrebe in izzive, s katerimi se soočate na področju informacijske infrastrukture, imamo na voljo 5 enostavnih paketov. S storitvami SMART bo vaša informacijska infrastruktura zanesljiva, kvalitetna, varna in optimalno izkoriščena.

Na področju IT infrastrukture
NAČRTUJEMO, GRADIMO IN UPRAVLJAMO

s pomočjo strokovnjakov, ki ekspertna znanja in izkušnje usmerijo v zagotavljanje zanesljivosti, varnosti in razpoložljivosti. To je eden najpomembnejših elementov, ki prispevajo k uspešnemu delovanju podjetja. Izzivi, ki so s tem povezani, postajajo vse zahtevnejši. Poslovni trend podjetjem narekuje osredotočanje na svoje osnovno poslanstvo. Skrb za dobro delovanje infrastrukture prepustite sistemskim integratorjem. Naša naloga je, da zagotovimo sodelovanje vrhunsko usposobljenih strokovnjakov. Naša naloga so relacije s proizvajalci in zagotavljanje 24×7 dostopne storitve.

Zato smo na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj oblikovali niz različnih storitev, s pomočjo katerih vam pomagamo pri načrtovanju, izgradnji in upravljanju informacijske infrastrukture. Posamezne storitve so prilagojene različnim potrebam in specifikam organizacij. Te so odvisne od vaše odločitve, na kakšen način želite zagotavljati vaše infrastrukturne kapacitete: kot lastno infrastrukturo, kot storitev iz javnega oblaka, ali kot kombinacijo obojega (hibrid). Ne glede na odločitev bomo znotraj nabora storitev pod krovno znamko SRC SMART skupaj našli model, ki vam najbolj ustreza.

Kaj delamo?

Načrtujemo in gradimo

SRC Digital vam nudi vso podporo v fazi načrtovanja in implementacije informacijske infrastrukture. Paket SRC Manage vam poleg najema storitev omogoča tudi najem opreme.

Zagotavljamo delovanje

Storitve upravljanja infrastrukture boste našli v paketih SRC Manage in SRC Operate. Več avtomatizacije procesov upravljanja nudimo v paketu SRC Orchestrate.

Skrbimo za varnost

Celovite storitve na področju informacijske varnosti boste našli v paketu SRC Secure - med drugim tudi Cloud Managed Security in SOC

Zakaj izbrati SRC Smart?

Razlogi za uporabo ustreznega paketa storitev, ki najbolj ustreza vaši potrebam na področju IT infrastrukture, so dokaj enostavni:

Izberite SRC Smart paket

Stranke imate vedno prav, zato je naša SMART™ ponudba narejena fleksibilno – izberete le tiste storitve, ki jih res potrebujete.

 • Zajem vaših potreb, pričakovanj in zahtev
 • Z vpogledom v karakteristike in kapacitete produktov najboljših proizvajalcev opreme nudimo ekspertno pomoč pri izboru tehnologij, načrtovanju in povezovanju vaše informacijske infrastrukture
 • Inženiring ali kompletna izvedba projekta implementacije
 • Izvajamo kompletno upravljanje vaše infrastrukture z zagotavljanjem razpoložljivosti in odzivnosti
 • Možnost najema opreme
 • Zagotovljene nadgradnje in popravki programske opreme ter izvajanje preventivnih ukrepov za preprečevanje izpadov
 • Če morate imeti infrastrukturo pri sebi, SRC Operate podpre vaš IT oddelek pri diagnostiki in v primeru težav
 • Garancija rešitve težav in dobave nadomestnih delov v pogodbeno dogovorjenem roku
 • Prevzem koordinacije komunikacije s proizvajalci opreme
 • Avtomatizacija procesov v informacijski infrastrukturi
 • Integracija delnih rešitev različnih proizvajalcev opreme

Zanesljiva in varna IT infrastruktura

Poskrbimo za kvalitetno, zanesljivo in varno opremo in vam s prilagojenimi SMART storitvami omogočamo, da ta oprema še dolgo optimalno služi vašim poslovnim potrebam.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.