Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

SRC Webinar – CISCO Umbrella Varnostne rešitve v oblaku

Na kratko o webinarju

Na spletni predstavitvi bomo v sodelovanju s proizvajalcem Cisco predstavili zasnovo različnih varnostih ravni v oblaku:  »DNS security & threat intelligance, secure web gateway, firewall, cloud access security broker….«. Skozi praktičen prikaz bomo naslovili namestitev arhitekture za zagotavljanje varnosti naprav in uporabnikov, prikazali enostavnost postavitve ter demonstrirali nekaj primerov  izvajanja varnostnih politik pri ščitenju podatkov razpršenih lokacij.

Cisco Umbrella, DNS Security , Threat Intelligance, Cloud Security, Firewall / Varnost v oblaku

Spoznajte predavatelja

Strokovnjaka na svojem področju

Bojan Radulović

Cisco

Marko Trček

SRC

Prijava na webinar

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.