Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

SRC Webinar – Metodologija za zagotavljanje kibernetske varnosti SRC Secure

7.4.2021 ob 10h

Na kratko o webinarju

V sklopu razvoja informacijskih storitev SRC SMART™  bomo predstavili varnostno metodologijo SRC SECURE . Pokazali bomo kako s sistematičnim pristopom, ki vključuje analizo ranljivosti, identifikacijo groženj in pripravo protiukrepov, izdelamo načrt s katerim naslovimo želeno raven varnosti znotraj izbranega IT sistema. Načrt vsebuje tako tehnične rešitve, kot opredelitev procesov ter prenos znanja med vpletenimi deležniki.

Metodologija se opira na klasifikacijo kibernetskih groženj po oceni Evropske agencije za kibernetsko varnost (ENISA) in sledi PCI standardu kot metodologiji pri ugotavljanju in odpravljanju kibernetskih groženj. Pri tem želimo doseči ravnovesje med stroškovnim delom in željeno varnostno ravnjo, s poglavitnim ciljem zaščite vseh poslovnih podatkov v podjetju.

Spoznajte predavatelja

Strokovnjak na svojem področju

Uroš Justin

SRC d.o.o.

Prijave so zaprte

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.