Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

SRC Webinar – Obvladovanje varnostnih tveganj v IoT okoljih s Palo Alto NGFW

Na kratko o webinarju

Ali imate pregled nad vsemi IoT napravami v vašem omrežju? Ali jim zaupate?

Kljub številnim prednostim medsebojna povezanost interneta stvari predstavlja velik izziv za podjetja v smislu velikih varnostnih tveganj, ki jih povzročajo nenadzorovane in nezavarovane naprave, povezane v omrežje. Medtem ko poslovne informacijske ekipe standardne IT-naprave ščitijo z ustrezno omrežno varnostjo, so varnostna tveganja, povezana z napravami IoT, manj znana in njihovo zaščito prepogosto spregledamo.

Naprave IoT predstavljajo velika tveganja, saj jih je težko zavarovati in so dovzetne za grožnje, ki jih redko spremljamo. Požarni zid naslednje generacije Palo Alto, prek naročnine IoT Security zagotavlja novo raven varnosti interneta stvari s pomočjo vidljivosti, preprečevanja, ocene tveganja in izvrševanja. Naučite se zaščititi nove številne naprave IoT, ki vsak dan vstopajo v vaše poslovno omrežje.

Še več informacij lahko izveste na webinarju.

#IoT #PaloAlto #NGFW #Security

Spoznajte predavatelja

Strokovanjak na svojem področju

Srđan Vranić

Tehnični direktor (CTO), Co.Next

Certificirani Palo Alto trener, ki organizira treninge, webinarje, PCNSC Palo Alto svetovalec. Vodi Co.Next Palo Alto support center v večjih podjetjih kot so Aviva (UK), Atlantic Group, Komercijalna Banka itd. Poleg tega je tudi CISCO CCNP strokovnjak.

Prijava so zaprte

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.