Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

SRC Webinar – Prepustimo zaščito e-pošte umetni inteligenci

14.4.2021 ob 10h

Na kratko o webinarju

94% kibernetskih groženj izvira iz nabiralnika elektronske pošte. Napadi lažnega predstavljanja (phishing) so v porastu, saj se umetna inteligenca vse pogosteje uporablja za samodejno ustvarjanje lažnih e-poštnih sporočil, ki strokovno posnemajo slog pisanja zaupanja vrednih stikov.

Ljudje sami ne moremo več ločiti pravega od lažnega, zato se podjetja vedno bolj obračajo na umetno inteligenco. Ta pomaga ločiti prijatelja od sovražnika in z avtonomnim odzivom v nekaj sekundah zaustavi kibernetske grožnje preden nastane škoda.

Na kakšen način, pa bo na spletnem seminarju pojasnila posebna gostja, direktorica produktov za e-poštno zaščito pri podjetju Darktrace, Mariana Pereira.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku

Spoznajte predavatelja

Strokovnjak na svojem področju

Mariana Pereira

Darktrace

Prijave so zaprte

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.