Search
Close this search box.

SRC Webinar

Upravljanje privilegiranih dostopov za domenske storitve Microsoft Active Directory

16. december 2020 ob 10.00

TEME

Upravljanje privilegiranega dostopa Microsoft Privileged Access Management je rešitev, ki organizacijam pomaga bolje nadzorovati dostop do Active Directory virov. S pomočjo arhitekture izbranih izoliranih okolij (bastion forrest),  kontrole privilegiranih računov oz. poverilnic,  ter administracije procesa odobritve (just in time),  rešitev omogoča dodatno raven zaščite zoper nepooblaščeno rabo.  Predstavitev išče odgovore na pogoste dileme,  s predlogi, kako se administrativni računi, kot  varnostno razvpita nevralgična točka,  varneje uporabljajo v produkcijskih okoljih (on-premisse, O365).

Želite sodobnejšo informacijsko opremo in najboljše programske rešitve za vaš posel?

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.