Search
Close this search box.

Skladno z EU eIDAS

Vaša zaupanja vredna digitalna identiteta

Enostavno in v skladu z EU zakonodajo.

S pomočjo digitalne identitete
do varnega poslovanja

Številne organizacije morajo za digitalizacijo svojih storitev uporabiti kvalificirana digitalna potrdila. Postopki pridobitve takšnega potrdila so običajno nerodni, uporaba na pametnih telefonih pa skoraj nemogoča. Zato vam v sodelovanju s partnerji nudimo sodobnejši postopek pridobitve in uporabe digitalnega potrdila.

Identifikacija uporabnika

Enostavno do
digitalnega potrdila

Okence za avtentikacijo novega uporabnika kvalificiranega digitalnega potrdila je pri nas odprto ves čas in dostopno preko spleta. Uporabnik se predstavi in dokaže svojo identiteto s pomočjo preprostega video klica. Vse kar potrebuje za pridobitev mednarodno veljavnega certifikata, je le veljaven osebni dokument, elektronski naslov in internetna povezava.

iOS in Android

Enostavnejši elektronski podpis

Po pridobitvi digitalne identitete uporabnik lahko takoj prične elektronsko podpisovati dokumente oziroma potrjevati transakcije. Uporabi lahko kar svoj iPhone oziroma pametni telefon s sistemom Android. Podpisovanje se izvaja po metodi OTP – z dostavo enkratnega gesla. Digitalni podpis ima v državah EU in v ZDA pravno enako veljavo, kot lastnoročno podpisani dokumenti.

Digitalna identiteta in elektronski podpis

Enostavnejši postopki in večja uporabnost

V sodelovanju z našimi partnerji vam nudimo storitve on-line identifikacije uporabnikov in enostavnega elektronskega podpisa z uporabo enkratnega SMS gesla. Te storitve so zagotovile digitalno identiteto že več kot 6 milijonom ljudi in omogočile elektronski podpis za več kot 350 milijonov dokumentov. Za shranjevanje digitalnih identitet je na voljo Secure Drive.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.