Search
Close this search box.

Digitalna transformacija

Digitalna preobrazba poslovanja

Nove priložnosti za vaše poslovanje in večjo konkurenčnost.

Z digitalizacijo poslovanja do novih strank

S procesi postopne in dobro premišljene digitalizacije poslovanja vam pomagamo ustvarjati nove poslovne modele. Prenavljamo ali zamenjujemo neučinkovite in zastarele informacijske sisteme, da lahko odgovorijo na aktualne izzive digitalnega trga.

Od ideje do rešitve za trg

Digitalizacijo zaupajte izkušeni ekipi

Digitalna transformacija poslovanja je zahtevna naloga. Ne spreminja le izkušenj strank, ampak vpliva tudi na interno delovanje vaše organizacije – spreminja procese, pravila, navade. Naša ekspertna skupina uporablja sodobne metode, ima bogate izkušnje in razume poslovne prednosti, ki jih mora zagotoviti digitalizacija vašega poslovanja. Ta način digitalizacije poslovanja nudi več kot le tehnično izvedbo – pomaga vam vse od ideje in poslovnega modela, do plasiranja vaše nove digitalne storitve na trg.

Moč digitalizacije

Več kot le ideja

Novi poslovni modeli, ki jih je omogočila digitalizacija, niso nujno uspešni. Možnosti za uspeh rastejo šele v sodelovanju z multidisciplinarnimi ekipami. To so strokovnjaki, ki znajo hkrati umestiti nove storitve v računalniški oblak, na pametne mobilne naprave, po potrebi povezati z IoT tehnologijo in umetno inteligenco. S takšno ekipo smo eden od redkih ponudnikov, ki vam nudi celostno storitev digitalne preobrazbe vašega poslovanja.

Uresničujemo drzne ideje

Digitalizacija in nov poslovni model

Našim strankam pomagamo pri digitalizaciji posamičnih poslovnih procesov in pri izdelavi povsem novih, inovativnih storitev. Sodobna informacijska infrastruktura prinaša številne poslovne priložnosti, zato izkoristite naše zmožnosti, izkušnje in znanje.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.