On-premise & cloud

Vaše omrežje ali naš oblak

Storitve v oblaku, prenove ali vzpostavitve vaših lastnih omrežij.

Vaša nova informacijska infrastruktura

Naši eksperti načrtujejo, prenavljajo in vzpostavljajo računalniška omrežja in podatkovne centre. Če ne nameravati investirati v lastno opremo, vam nudimo zanesljiv, varen in odziven poslovni oblak. Vzpostavimo kompletno infrastrukturo, kjer deluje vse od vaših aplikacij, do varnostnih kopij.

Storitve v oblaku

Preselite informatiko
v oblak

Storitve, ki jih nudimo v našem poslovnem oblaku, so natančen odgovor na vaše potrebe. V nasprotju s prakso korporacij naši stroški niso spretno zaviti v število klikov ali minute uporabe. Storitev oblikujemo v skladu z vašimi potrebami – od preprostega datotečnega arhiva na Sharepoint platformi, do kompletnega aplikativnega okolja, ki nadomešča vso vašo strežniško infrastrukturo. Predstavite nam vaš problem in dileme in videli boste, da lahko ponudimo konkurenčno, varno, celovito in zanesljivo alternativo vašemu obstoječemu sistemu.

Omrežja

Mi naredimo vse

Soočamo se z vedno večjim številom povezanih naprav in s pretokom vse večje količine podatkov. Vse pogosteje postanete tarča hekerskih napadov, prevar ali vdorov v sistem. Ko se odločite za vzpostavitev, prenovo ali nadgradnjo vaše računalniške mreže oziroma informacijske infrastrukture, vam lahko pomagajo naši izkušeni strokovnjaki. Načrtujejo, dobavijo in povežejo varno, zanesljivo in sodobno opremo naših priznanih partnerjev. Seveda poskrbijo tudi za virtualizacijo, VPN in vse drugo.

Zaupajte izkušenim ekspertom

Vse za vaše omrežje na enem mestu

Smo zanesljiv tehnološki partner, ki poskrbi za to, da je vaše omrežje zmogljivo, sodobno, varno in strokovno vzdrževano. Nudimo postavitev novega omrežja, nadgradnje ali najem storitev v računalniškem oblaku v Sloveniji. Smo eden od redkih ponudnikov, ki tovrstnih storitev ne nudi v obliki spletne trgovine, ampak s konkretnimi ljudmi, ki rešujejo vaše težave, svetujejo in skrbijo za to, da vaša infrastruktura deluje optimalno.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.