Razvoj programske opreme

Ustvarjamo nove digitalne produkte

Izdelujemo programsko opremo za specifične poslovne potrebe.

Od API-jev do mobilnih aplikacij

Poleg prilagajanja številnih programskih rešitev, nudimo tudi razvoj nove programske opreme. Ta storitev je izjemno pomembna za digitalizacijo poslovnih procesov, povezovanje informacijskih sistemov ali migracije velikih količin podatkov.

Znanje in izkušnje

Razvojna okolja in ekipe

Nudimo celovito storitev razvoja novih programskih produktov in integracij. V ekipah imamo poleg programerjev na voljo tudi vodja projekta, poslovnega analitika, arhitekta rešitve ali baze, UX eksperta in oblikovalca. Uporabljamo sodobne agilne metode razvoja. Naše znanje obsega vse od starega PL/I, do sodobnih AngularJS ali Flutter. Pogosto izvajamo projekte na platformah .NET in Java.

Transparentnost

Fair play

Ko vlagate v razvoj lastnega digitalnega produkta, integracijo ali novo storitev, običajno slišite veliko lepih obljub. Mi pa iz izkušenj vemo, da je potrebno naročniku razkriti vse stroške, ki nastanejo z razvojem po naročilu. Odkrito vam predstavimo vrednost investicije. Rezultat takega poštenega dogovora je zato vedno delujoč digitalni produkt in ne pol-izdelek. Na trgu nastopamo s korektnimi cenami storitev in z realnimi roki za izvedbe.

Programske rešitve po naročilu

Razvijamo in integriramo za vas

Kadar veste, da bi morali povezati sisteme, ki po nepotrebnem jemljejo čas vašim zaposlenim, se obrnite na nas. Ko potrebujete novo digitalno storitev, servis, aplikacijo ali program, nas poiščite. Kjer poznate programsko rešitev in potrebujete le nekaj prilagoditev, smo mi pravi naslov za vas.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.