Search
Close this search box.

Neprekinjeno poslovanje

Obvladovanje tveganj v digitalnem poslovanju

Ob digitalizaciji poslovanja obvladujte tudi nova tveganja.

Odpravimo tveganja v vašem
elektronskem poslovanju

Z digitalizacijo proizvodnje in storitev nastajajo tudi nova tveganja. Povezana so z vse večjim pomenom in vrednostjo vaše nove informacijske infrastrukture. Nudimo vam celovito storitev – poskrbimo za vse, od ocene tveganj, do vzpostavitve sistema za vaše neprekinjeno poslovanje.

Zaščita sistemov

Tveganja v digitalnem poslovanju

Obvladovanje tveganj v sodobnih kompleksnih informacijskih sistemih je zahtevna naloga. Prepustite to nalogo strokovnjakom, ki so ustrezno usposobljeni. Našli bomo varnostne pomanjkljivosti še preden bo prepozno in zagotovili ustrezne preventivne mehanizme, s katerimi bo vaše digitalno poslovanje res lahko neprekinjeno. Varnostne kopije ključnih elementov vašega sistema in nemoteno poslovanje lahko podpremo tudi z lastno oblačno infrastrukturo.

Več kot backup

Preprečujemo vse vrste tveganj

Naše ekipe se ne ukvarjajo le z zaščito vaših podatkov v obliki varnostnih kopij. Zaščita pred tveganji mora biti danes vsestranska. Zato nudimo tudi storitve za detekcijo in preprečitev organiziranih napadov na vašo informacijsko infrastrukturo. Z uporabo naše storitve SRC SOC lahko celo vse aktivnosti in investicije, ki so povezane z zaščito in varovanjem sistemov, enostavno prenesete na nas.

Od ocene tveganj do DRaaS

Sistem brez tveganj

Pomagamo vam odpraviti tveganja, ki lahko ohromijo vaš informacijski sistem in povzročijo veliko poslovno škodo. Naše ekipe skrbijo za to, da takšna tveganja pravočasno odkrijejo in da v primeru nesreč ne izgubite vaših sistemov, specifičnih rešitev in podatkov, v katere ste vložili leta dela in denar. S storitvijo SRC SOC prevzamemo vse naloge varovanja vaše infrastrukture, z rezervnim podatkovnim centrom pa lahko ustvarimo delujočo kopijo vašega celotnega sistema.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.