Stroški

Prihranite pri stroških informacijske infrastrukture in storitvah.

REŠITVE IN STORITVE

Stroški

Poslovni oblak

Dobrodošli na sončni strani oblaka.

Prihranite pri investicijah, energiji in kadrih.

src-header-src-cloud

Vrhunske strežnike kupujete zaradi redkih polnih obremenitev. Z uporabo strežnikov v našem varnem poslovnem oblaku je ta procesna moč enakomerno porazdeljena in zato cenejša. Prav tako je nižji strošek energije. Skrb za nadzor, vzdrževanje in nadgrajevanje vaše informacijske infrastrukture prepustite nam. Z zagotovljeno rezervno lokacijo odpade tudi potreba po podvajanju vaše infrastrukture, ki je sicer večino časa zgolj na voljo, ni pa operativna. Vi investirajte v najboljše kadre za vaše osnovno poslovanje, informacijsko infrastrukturo pa v celoti prepustite nam.

Preberi več

Nižji stroški

Ob velikih prihrankih si lahko privoščite najvišji nivo storitve.

Prihranite z našimi storitvami obračuna plač ali upravljanja baz.

src-header-place

Vam obračun plač povzroča stroške, ki presegajo 5 EUR na zaposlenega? Pokličite nas in se pogovorite o možnostih za izvajanje kompletne storitve s pomočjo naše vrhunske ekipe, ki lahko prevzame kompletno storitev obračuna plač – OPLA.

Preberi več

Imate Oracle podatkovno infrastrukturo in vas skrbijo licenčni stroški, vzdrževanje, varnost in optimizacija? Naša visoko usposobljena ekipa vam lahko svetuje pri optimizaciji licenčnih stroškov, ali pa v celoti prevzame skrb za vaš Oracle.

Preberi več

Poslovna informacijska infrastruktura v oblaku

Iščete prave rešitve za nižanje poslovnih stroškov? Najem poslovnega računalniškega oblaka ali »outsourcing« storitev sta dobri ideji. Počnite tisto, kar najbolje obvladate, informacijsko infrastrukturo in s tem povezane storitve pa prepustite nam.

1

Prednosti prenosa ključne poslovne informacijske infrastrukture v računalniški oblak so vam najbrž že znane. Morda želite več, kot le procesorsko moč in diskovni prostor? Pri nas dobite skupaj s storitvijo varnega računalniškega oblaka še strokovnjake, ki vam lahko svetujejo, optimizirajo vaše licenčne stroške in poskrbijo za 100% kondicijo vaših rešitev v oblaku. Zagotavljamo informacijsko varnost, rezervno lokacijo, varnostne kopije in prilagoditve vašim specifičnim poslovnim potrebam.

2

Poleg vseh storitev na področju informacijske infrastrukture in izvedbe IKT projektov, boste v naši ponudbi našli še nekaj drugih rešitev za optimizacijo poslovnih stroškov. Vabimo vas, da raziščete prihranke, ki jih na področju izobraževanja zaposlenih prinaša e-učilnica, ustvarjena posebej za poslovne uporabnike. Prav tako ne spreglejte naše ponudbe storitev obračuna plač, kjer za celovito storitev in skladnost z zakonodajo skrbi naša ekipa vrhunskih strokovnjakov.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Klemen Renko
Namestnik vodje programa Komunikacijski inženiring
T01 600 7000
Eklemen.renko@src.si

SRC | Klemen Renko

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon