Stroški

Prihranite pri stroških informacijske infrastrukture in storitvah.

REŠITVE IN STORITVE

Stroški

Poslovni oblak

Dobrodošli na sončni strani oblaka.

Prihranite pri investicijah, energiji in kadrih.

src-header-src-cloud

Vrhunske strežnike kupujete zaradi redkih polnih obremenitev. Z uporabo strežnikov v našem varnem poslovnem oblaku je ta procesna moč enakomerno porazdeljena in zato cenejša. Prav tako je nižji strošek energije. Skrb za nadzor, vzdrževanje in nadgrajevanje vaše informacijske infrastrukture prepustite nam. Z zagotovljeno rezervno lokacijo odpade tudi potreba po podvajanju vaše infrastrukture, ki je sicer večino časa zgolj na voljo, ni pa operativna. Vi investirajte v najboljše kadre za vaše osnovno poslovanje, informacijsko infrastrukturo pa v celoti prepustite nam.

Preberi več

Nižji stroški

Ob velikih prihrankih si lahko privoščite najvišji nivo storitve.

Prihranite z našimi storitvami obračuna plač ali upravljanja baz.

src-header-place

Vam obračun plač povzroča stroške, ki presegajo 5 EUR na zaposlenega? Pokličite nas in se pogovorite o možnostih za izvajanje kompletne storitve s pomočjo naše vrhunske ekipe, ki lahko prevzame kompletno storitev obračuna plač – OPLA.

Preberi več

Imate Oracle podatkovno infrastrukturo in vas skrbijo licenčni stroški, vzdrževanje, varnost in optimizacija? Naša visoko usposobljena ekipa vam lahko svetuje pri optimizaciji licenčnih stroškov, ali pa v celoti prevzame skrb za vaš Oracle.

Preberi več

Poslovna informacijska infrastruktura v oblaku

Iščete prave rešitve za nižanje poslovnih stroškov? Najem poslovnega računalniškega oblaka ali »outsourcing« storitev sta dobri ideji. Počnite tisto, kar najbolje obvladate, informacijsko infrastrukturo in s tem povezane storitve pa prepustite nam.

1

Prednosti prenosa ključne poslovne informacijske infrastrukture v računalniški oblak so vam najbrž že znane. Morda želite več, kot le procesorsko moč in diskovni prostor? Pri nas dobite skupaj s storitvijo varnega računalniškega oblaka še strokovnjake, ki vam lahko svetujejo, optimizirajo vaše licenčne stroške in poskrbijo za 100% kondicijo vaših rešitev v oblaku. Zagotavljamo informacijsko varnost, rezervno lokacijo, varnostne kopije in prilagoditve vašim specifičnim poslovnim potrebam.

2

Poleg vseh storitev na področju informacijske infrastrukture in izvedbe IKT projektov, boste v naši ponudbi našli še nekaj drugih rešitev za optimizacijo poslovnih stroškov. Vabimo vas, da raziščete prihranke, ki jih na področju izobraževanja zaposlenih prinaša e-učilnica, ustvarjena posebej za poslovne uporabnike. Prav tako ne spreglejte naše ponudbe storitev obračuna plač, kjer za celovito storitev in skladnost z zakonodajo skrbi naša ekipa vrhunskih strokovnjakov.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Dušan Soravia – Košarić
Svetovalec
T01 600 7000
Edusan.soravia-kosaric@src.si

SRC | Dušan Soravia Košarić

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon