Tehnologija

Tehnologija spreminja način življenja in poslovanje. Dobri stari časi, ko smo lahko še kaj naredili brez računalnikov, so le nostalgična fraza, ki na trgu nima nobene vrednosti.

BREZPLAČEN POSVET

Tehnologija

Komunikacija

Brezmejna omrežja, varnost in nadzor

Posodobite vaše računalniško omrežje in poskrbite za varnost.

src-header-racunalniska-omrezja

Vaše računalniško omrežje je vaša osnovna informacijska infrastruktura. Službene in privatne naprave, ki jih priklapljate v omrežje, morajo imeti na voljo hitro, zanesljivo in varno omrežje. Naši strokovnjaki vam pomagajo načrtovati, vzpostaviti ali modernizirati vašo lokalno računalniško mrežo. Z našo pomočjo boste spoznali številne preverjene rešitve in izkoristili bogato znanje s področja varnosti, nadzora ali virtualizacije sodobne računalniške mreže.

Preberi več

  • Brezmejna omrežja,
  • varnost,
  • nadzor

Učinkovitost

Z digitalizacijo prihajajo spremembe in optimizacija poslovnih procesov.

Tehnologija in integracije za enostavnejše in učinkovitejše poslovanje

src-header-varnost

Z digitalizacijo prihajajo spremembe in optimizacija poslovnih procesov. Danes lahko številne informacije zajamete s pomočjo senzorjev in IOT naprav. Poslovne procese upravljamo centralno in jih povežemo z vašimi obstoječimi sistemi. Podpremo povsem elektronsko dokumentno poslovanje in zagotovimo varen, trajen elektronski arhiv. Iz zahtev različnih industrij zgrajena HR rešitev vam omogoča integracijo kadrov in poslovnih procesov. Raziščite številne rešitve in storitve za večjo učinkovitost vaše organizacije v svetu digitalne konkurence.

Preberi več

  • DMS,
  • HRM,
  • BPM,
  • RFID/NFC
Tehnologiji dajemo pravo poslovno vrednost.

Za vzpostavitev sodobne in učinkovite informacijske infrastrukture potrebujete zanesljivega in izkušenega partnerja. Za 100% poslovno izkoriščanje vaše strojne in programske opreme potrebujete IT podjetje, ki zna narediti več, kot le pisati programsko kodo po naročilu. Potrebujete partnerja, ki razume bistvo vašega posla. Zato pokličite nas!

1

Tehnološke smernice so včasih podobne vremenskim napovedim. Na eni strani vam svetovalci zagotavljajo, da morate že danes vpeljevati tehnologijo za distribuirano delovno silo. Na drugi strani imate strokovnjake, ki trdijo, da mora vaša tehnološka platforma podpirati bimodalen, a centraliziran pristop. Spet tretji trdijo, da bimodalnost lahko uniči vaše podjetje.

Že več kot 20 let je jasno, da v odnosu med poslom in tehnologijo obstaja eno samo pravilo: tehnologija mora zagotavljati čim

2

večje zadovoljstvo obstoječih strank, zaposlenih in partnerjev. Podjetje mora biti hkrati nenehno seznanjeno z najnovejšimi tehnologijami in intenzivno razmišljati, kako jih izrabiti kot svojo konkurenčno prednost, kot orodje za pridobivanje novih kupcev in partnerjev.

Pri nas nimamo prerokov, imamo pa odlična tehnološka znanja. Če želite tehnologijo čim bolje izkoristiti za podporo vašemu poslovanju in širjenju trga, potem smo tu za vas.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Dušan Soravia – Košarić
Svetovalec
T01 600 7000
Edusan.soravia-kosaric@src.si

SRC | Dušan Soravia Košarić

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon