Upravljanje baz

Od licence do tehnične podpore

Izkoristite naše izkušnje, če načrtujete prehod v zasebni, javni ali hibridni oblak. Priskočili vam bomo na pomoč tudi pri načrtovanju in izvedbi boljšega varnostnega kopiranja baz, restavriranju baz, nadzoru, zaznavi in odpravi tveganj.

BREZPLAČEN POSVET

BPM

Dolgoročno preživijo le optimizirani.

SRC | Upravljanje baz

Upravljanje Oracle infrastrukture
prepustite strokovnjakom

Pri uvajanju Oracle infrastrukture, prehodu v oblak ali pri reševanju tehničnih zapletov se obrnite na naše vrhunske strokovnjake. Smo zlati Oracle partner z bogatimi izkušnjami na področju Oracle tehnologije. Izvajali smo zahtevne projekte v trgovskih verigah, bankah, industriji in javni upravi.

SRC | Upravljanje baz

Naše storitve za stranke
z Oracle tehnologijo

Izkoristite naše izkušnje, če načrtujete prehod v zasebni, javni ali hibridni oblak. Nudimo vam tudi pomoč pri upravljanju Oracle baz in različne storitve tehnične podpore, ki so vezane na razpoložljivost, odzivne čase in varnost vaše infrastrukture. Povežite se z nami že pri nakupu licenc, saj vam lahko pomagamo pri optimizaciji licenčnih stroškov.

SRC | Upravljanje baz

Uresničimo
vaše cilje

Vam načrti za migracijo ali konsolidacijo povzročajo preglavice? Pokličite nas! Priskočili vam bomo na pomoč tudi pri načrtovanju in izvedbi boljšega varnostnega kopiranja baz, restavriranju baz, nadzoru, zaznavi in odpravi tveganj. Od strateškega načrtovanja in svetovanja, do odprave napak – vse za Oracle infrastrukturo dobite pri nas.

Prednosti naše ponudbe

Oracle tehnologija in storitve.
Zanesljiva, izkušena in z OCP certifikati preverjena ekipa inženirjev.

1

Ekspertne storitve za prehod v oblak, kot so izračun ROI, priprava sistemske arhitekture in integracij, strategija prehoda baze in middleware-a v oblak, svetovanje za IaaS, načrtovanje kapacitet, analiza razpoložljivih virov.

2

Upravljanje baz, aplikacijskih strežnikov in operacijskih sistemov, upravljanje identitet, LDAP Oracle Internet Directory , SCOM/Nagios/OEM, OVM virtualna infrastruktura, nadgradnje Oracle izdelkov. Poskrbimo tudi za preverjanje SLA skladnosti in vpeljavo Oracle ASM.

3

Dve desetletji izkušenj z Oracle tehnično podporo in uspešnimi eskalacijami javljenih težav, Data Guard replikacije na glavnih in rezervnih lokacijah.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Mitja Svet
Svetovalec
T01 600 7359
Emitja.svet@src.si

SRC Oracle pomoč | Mitja Svet

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon