Usposabljanje isDVK za tajnike volilnih okrajev

18. in 25. avgust 2022 ob 10h

Vsebina usposabljanja

Usposabljanje je namenjeno uporabi novega informacijskega sistema isDVK. Na usposabljanju boste spoznali sam isDVK projekt, registracijo in osnovne nastavitve.

Glavna tema bo kadrovsko-finančni modul za predlaganje in imenovanje članov volilnih odborov. Del usposabljanja bo namenjen tudi uporabi obstoječe aplikacije: Evidence volilne pravice (EVP).

Kdaj?

1. termin - četrtek, 18. avgust ob 10h
2. termin - četrtek, 25. avgust ob 10h
* Število posameznih prijav na termin je omejeno na 90 udeležencev.

Kje?

Kongresni center Brdo
Predoslje 39, 4000 Kranj

Koliko?

Trajanje 4 šolske ure.
Dodatna vprašanja?
Tina Hrastnik (DVK)

Prijava

Omejena
mesta
Število posameznih prijav na termin je omejeno na 90 udeležencev.

© 2022 SRC d.o.o. Vse pravice pridržane.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.