Varnost računalniških omrežij

IT brez skrbi – je to mogoče?

Da bi se lahko že ob vstopu v IS izognili najhujšemu, v SRC implementiramo centralizirano kontrolo dostopa do IS. SRC rešitve za upravljanje z informacijsko varnostjo vam omogočajo odkrivati in učinkovito zmanjševati poslovna tveganja.

BREZPLAČEN POSVET

BPM

Dolgoročno preživijo le optimizirani.

SRC | Varnost

KAKO SE IZOGNITI
OHROMITVI POSLOVANJA?

Svet je vedno bolj odprt. Varnost podatkov je čedalje teže zagotavljati. Izgubimo lahko velik o več kot še pred leti. Kako se izogniti izgubi podatkov, vdoru v sistem ali uničujočim posledicam zaradi katastrofe? Kako zagotavljati neprekinjeno poslovanje v vseh teh primerih?

SRC | Varnost

KAKO V KRITIČNIH TRENUTKIH
DELOVATI PRAVILNO?

Da bi se lahko že ob vstopu v IS izognili najhujšemu, v SRC implementiramo centralizirano kontrolo dostopa do IS. Ta je lahko povezana z uporabo digitalnih potrdil in z mehanizmi nadzora mobilnih naprav. Če se zgodi katastrofa, pa je ključen okrevalni načrt, ki nam omogoča takojšnjo vrnitev v prejšnje stanje.

SRC | Varnost

KAKO SE PROBLEMA VARNOSTI
LOTIMO V SRC?

V SRC najprej izvedemo sanacijo obstoječih nevarnosti, v drugem koraku pa načrtno in kontrolirano uvedemo korporativne varnostne storitve. Naše izkušnje temeljijo na najzahtevnejših projektih v reguliranih panogah, kot so finančni sektor, telekomunikacije in farmacija.

Prednosti naše ponudbe

Varni s SRC-em. Ne glede na to, ali ste veliko, srednje ali majhno podjetje, imamo rešitev za vas:

1

SRC rešitve za upravljanje z informacijsko varnostjo vam omogočajo odkrivati in učinkovito zmanjševati poslovna tveganja.

2

Ponujajo vam centraliziran pregled nad varnostjo vašega informacijskega sistema v realnem času.

3

Z zbiranjem in analizo izbranih podatkov, skupaj z inteligentno korelacijo med posameznimi dogodki, boste prepoznali tiste varnostne dogodke oziroma elemente, ki so za vas pomembni in boste lahko ustrezno ukrepali.

4

Sistem bo učinkovito obravnaval notranje in zunanje grožnje ter kršitve zahtev o skladnosti.

5

Pri SRCu boste tako dobili celovito rešitev s popolnim upravljanjem z varnostnimi tveganji in skladnostjo. Poskrbeli bomo, da boste skladni s standardi PCI DSS, ISO 27001, ZVOP itd.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Simon Simčič
Svetovalec
T01 600 7000
Esimon.simcic@src.si

SRC | Simon Simčič

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon