Varnost računalniških omrežij

IT brez skrbi – je to mogoče?

Da bi se lahko že ob vstopu v IS izognili najhujšemu, v SRC implementiramo centralizirano kontrolo dostopa do IS. SRC rešitve za upravljanje z informacijsko varnostjo vam omogočajo odkrivati in učinkovito zmanjševati poslovna tveganja.

BREZPLAČEN POSVET

BPM

Dolgoročno preživijo le optimizirani.

SRC | Varnost

KAKO SE IZOGNITI
OHROMITVI POSLOVANJA?

Svet je vedno bolj odprt. Varnost podatkov je čedalje teže zagotavljati. Izgubimo lahko velik o več kot še pred leti. Kako se izogniti izgubi podatkov, vdoru v sistem ali uničujočim posledicam zaradi katastrofe? Kako zagotavljati neprekinjeno poslovanje v vseh teh primerih?

SRC | Varnost

KAKO V KRITIČNIH TRENUTKIH
DELOVATI PRAVILNO?

Da bi se lahko že ob vstopu v IS izognili najhujšemu, v SRC implementiramo centralizirano kontrolo dostopa do IS. Ta je lahko povezana z uporabo digitalnih potrdil in z mehanizmi nadzora mobilnih naprav. Če se zgodi katastrofa, pa je ključen okrevalni načrt, ki nam omogoča takojšnjo vrnitev v prejšnje stanje.

SRC | Varnost

KAKO SE PROBLEMA VARNOSTI
LOTIMO V SRC?

V SRC najprej izvedemo sanacijo obstoječih nevarnosti, v drugem koraku pa načrtno in kontrolirano uvedemo korporativne varnostne storitve. Naše izkušnje temeljijo na najzahtevnejših projektih v reguliranih panogah, kot so finančni sektor, telekomunikacije in farmacija.

Prednosti naše ponudbe

Varni s SRC-em. Ne glede na to, ali ste veliko, srednje ali majhno podjetje, imamo rešitev za vas:

1

SRC rešitve za upravljanje z informacijsko varnostjo vam omogočajo odkrivati in učinkovito zmanjševati poslovna tveganja.

2

Ponujajo vam centraliziran pregled nad varnostjo vašega informacijskega sistema v realnem času.

3

Z zbiranjem in analizo izbranih podatkov, skupaj z inteligentno korelacijo med posameznimi dogodki, boste prepoznali tiste varnostne dogodke oziroma elemente, ki so za vas pomembni in boste lahko ustrezno ukrepali.

4

Sistem bo učinkovito obravnaval notranje in zunanje grožnje ter kršitve zahtev o skladnosti.

5

Pri SRCu boste tako dobili celovito rešitev s popolnim upravljanjem z varnostnimi tveganji in skladnostjo. Poskrbeli bomo, da boste skladni s standardi PCI DSS, ISO 27001, ZVOP itd.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Samo Gaberšček
Vodja programa
T01 600 7000
Esamo.gaberscek@src.si

SRC | Samo Gaberšček

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon