Search
Close this search box.

Vrstomat in SRCinfo.tv

S sistemom za upravljanje z ekrani SRCinfo.TV čakalnice preoblikujemo v interaktivno informativno, učno in razvedrilno okolje

V SRCu se v zadnjem obdobju intenzivno posvečamo rešitvam, ki aktivno vključujejo tudi pacienta. Ena prvih takšnih rešitev, ki smo jo prvič predstavili pred skoraj 10 leti je bila Vrstomat, z integrirano rešitvijo SRCinfo.TV pa želimo paciente vključiti ter obveščati na prijazen in zabaven način.

Skozi leta se je Vrstomat nadgrajeval in danes ni več le reža, v katero pacient vstavi kartico zdravstvenega zavarovanja in prejme listek, ki ga razumljivo napoti do cilja, v čakalnico ustrezne ambulante. Nadgrajen je s številnimi funkcionalnostmi v podporo zdravniškemu osebju pri spremljanju obravnave ter TV-zasloni v čakalnicah in na hodnikih zdravstvene ustanove, prek katerih lahko pacient spremlja svoj status v realnem času. Tako smo paciente že pred leti opolnomočili s podatki, ki se pridobivajo v realnem času iz informacijskega sistema.

Sistem za upravljanje z ekrani SRCinfo.TV

PAMETNI SISTEM ZA UPRAVLJANJE Z EKRANI SRCinfo.TV – ENOSTAVNO UPRAVLJANJE, DODAJANJE IN ODVZEMANJE VSEBIN 

Z rešitvijo SRCinfo.TV želimo z možnostjo prikazovanja dodatnih informativnih in razvedrilnih vsebin na ekranih v čakalnicah pacientu ponuditi:

  • spremljanje čakalnega statusa v ambulanti,
  • informativne vsebine kot so, informacije o ukrepih v zdravstveni ustanovi in druge relevantne informacije o zdravstveni ustanovi v poljubnem formatu (video, predstavitev, …),
  • različna navodila, zanimivosti in novosti o storitvah namenjenih pacientu,
  • razvedrilne vsebine iz različnih virov, ki krajšajo čas,
  • zabaven paket v čakalnici, ki se bo tudi v prihodnosti nadgrajeval (v smeri glasbene terapije, kratkih vodenih vadb v ambulantah z daljšim čakanjem med posameznimi fazami, npr. med čakanjem na rezultate iz laboratorija).

 

SRCinfo.TV – PRIKAZ STROKOVNIH, IZOBRAŽEVALNIH, INFORMATIVNIH IN RAZVEDRILNIH VSEBIN NA VELIKIH ZASLONIH

Skupaj z vami se zavedamo, da interaktivne in zabavno – informativne vsebine bistveno vplivajo na večjo angažiranost pacientov pri zdravljenju in s tem večje zadovoljstvo bolnikov in posredno tudi boljše izide zdravljenja.

Želite izvedeti več o sistemu za upravljanje z ekrani SRCinfo.TV?

Preberi tudi

Prijavi se na SRC novičke

Novice v svetu IT tehnologije

Pišite nam za predstavitev poslovne rešitve

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.