Vrstomat

Počakajte le trenutek

S pomočjo preproste rešitve boste svojim pacientom zagotovili prijetnejšo izkušnjo in jim omogočili, da se vrnejo v čakalnico šele tedaj, ko jih boste lahko sprejeli.

BREZPLAČEN POSVET

VRSTOMAT

Počakajte le trenutek. Čakalne vrste

SRC | Vrstomat

MANJ ČAKANJA –
BOLJ ZADOVOLJNI PACIENTI

Vrstomat je naprava, ki je enostavna za uporabo. Pacient ob prihodu v čakalnico vstavi zdravstveno kartico v napravo in že je samodejno prijavljen v čakalno vrsto. Na TV zaslonu lahko spremlja svoje mesto v čakalni vrsti. Kdor želi zapustiti čakalnico, lahko enostavno odpre čakalni seznam v spletni aplikaciji na svojem telefonu. Kljub temu, da ne sedi pred ordinacijo, natančno ve, kdaj bo na vrsti.

SRC | Vrtomat

OBVEŠČAJTE IN
IZOBRAŽUJTE

Vrstomat vam omogoča urejanje bolj pravične čakalne vrste. Vendar to ni vse – s pomočjo Vrstomata lahko pacientom, ki čakajo na sprejem, ponudite tudi različne multimedijske vsebine. Na TV zaslonu, ki prikazuje vrstni red, lahko hkrati prikazujete poljubna obvestila, zanimive splošno izobraževalne video vsebine ali pa aktualen televizijski program.

SRC | Vrstomat

PRAVA REŠITEV
ZA VSE VRSTE

Zavedamo se, da uporabljate različne programske rešitve in sisteme. Zato smo Vrstomat naredili tako, da je povsem samostojen in ni vezan na informacijski sistem, ki ga uporabljate v vaši ustanovi. Težave s čakalno vrsto rešuje povsod, kjer imate lokalno računalniško omrežje in primeren TV zaslon. Preverite sami in ugotovili boste, da je Vrstomat cenovno ugodna rešitev, ki mimogrede naredi red v vaši čakalnici.

Prednosti naše ponudbe

Avtomatiziran nadzor čakalnice in enostavna ter hitra vpeljava.

1

Ker vam z enostavno, moderno in uporabniku prijazno rešitvijo nudimo možnost za avtomatiziran nadzor nad čakalno vrsto.

2

Ker vam omogočamo, da s pomočjo Vrstomata na najbolj enostaven in hiter način občutno povečate zadovoljstvo z vašo storitvijo.

3

Ker vam nudimo rešitev, ki jo brez dodatnega razvoja in težavne vpeljave lahko že jutri postavite v vašo čakalnico.

4

Ker vedno skrbimo za to, da ste z našimi rešitvami zadovoljni tako vi kot tudi uporabniki vaših storitev.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Denis Pavliha
Svetovalec
T01 600 7000
Edenis.pavliha@infonet.si

SRC Vrstomat