Vrstomat

Počakajte le trenutek

Vrstomat je rešitev za urejanje čakalne vrste. Od registracije na različnih konferencah z mobilno vstopnico, do čakalnic. Za manj čakanja in večje zadovoljstvo čakajočih.

BREZPLAČEN POSVET

VRSTOMAT

Počakajte le trenutek. Čakalne vrste

SRC | Vrstomat

MANJ ČAKANJA –
BOLJ ZADOVOLJNI V VRSTI

Vrstomat je naprava, ki je enostavna za uporabo. Udeleženec se ob prihodu prijavi s svojo unikatno mobilno vstopnico in že je samodejno registriran ali  prijavljen v čakalno vrsto. Za sprejem ni potrebno administrativno osebje.  Terminali za sprejem so opremljeni s kamero in zasloni na dotik. Vrstomat je prilagojen tudi za okolja, kjer dnevno sprejmete veliko število strank.

SRC | Vrtomat

OBVEŠČAJTE IN
IZOBRAŽUJTE

Vrstomat vam omogoča enostavno registracijo gostov oziroma urejanje bolj pravične čakalne vrste. Vendar to ni vse – s pomočjo Vrstomata lahko čakajočim ponudite tudi različne multimedijske vsebine. Na TV zaslonu, ki prikazuje vrstni red, lahko hkrati prikazujete poljubna obvestila, zanimive splošno izobraževalne video vsebine ali pa aktualen televizijski program.

SRC | Vrstomat

PRAVA REŠITEV
ZA VSE VRSTE

Zavedamo se, da uporabljate različne programske rešitve in sisteme. Zato smo Vrstomat naredili tako, da je povsem samostojen in ni vezan na informacijski sistem, ki ga uporabljate v vašem podjetju. Težave z registracijo na dogodek ali s čakalno vrsto rešuje povsod, kjer imate lokalno računalniško omrežje in primeren TV zaslon. Preverite sami in ugotovili boste, da je Vrstomat cenovno ugodna rešitev, ki mimogrede naredi red povsod, kjer se nahaja.

Prednosti naše ponudbe

Avtomatiziran nadzor registracije in enostavna ter hitra vpeljava.

1

Ker vam z enostavno, moderno in uporabniku prijazno rešitvijo nudimo možnost za avtomatiziran nadzor nad registracijo in čakalno vrsto.

2

Ker vam omogočamo, da s pomočjo Vrstomata na najbolj enostaven in hiter način občutno povečate zadovoljstvo z vašo storitvijo.

3

Ker vam nudimo rešitev, ki jo brez dodatnega razvoja in težavne vpeljave lahko že jutri postavite v vašo čakalnico.

4

Ker vedno skrbimo za to, da ste z našimi rešitvami zadovoljni tako vi kot tudi uporabniki vaših storitev.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Miha Kaufman
Svetovalec
T04 600 7000
Emiha.kaufman@infonet.si

SRC Vrstomat