SRC predaval na NTK

SRC predaval na NTK
23. 6. 2017 Adam Sabljakovic

MARJAN KALIGARO,

IVAN KOVAČ,

ROK ROGELJ

SRC predaval na NTK

Na konferenci NT, ki je potekala med 15. in 17. majem 2017 v Portorožu, je kot partner sodelovalo tudi podjetje SRC. Predstavili smo se na dveh strokovnih predavanjih.

MARJAN KALIGARO

Odločitev je vaša

Ste naveličani informacijskih rešitev, ki tratijo vaš čas, namesto da bi podpirale vaše odločitve? Vas na poti resnične digitalizacije poslovanja ovira toga zakonodaja ali poslovni sistem, ki je bil zamišljen in izdelan v prejšnjem tisočletju? To so osnovni problemi, s katerimi smo se srečevali tudi sami. Potem smo naredili Next, platformo, ki se ukvarja samo z uporabnikom. Različne vire informacij povezuje v en sam spletni vmesnik in vam na enem mestu postreže s ključnimi poslovnimi kazalniki in trendi, z generičnim iskalnikom vsebin v kateremkoli vašem zalednem sistemu, z izbranimi dokumenti, računi in pogodbami, ki vas res zanimajo in kjer ste res vpleteni v proces … Spoznajte Next, narejen je ravno za vas!

IVAN KOVAČ, ROK ROGELJ

OMS: Kako vam lahko oblak pomaga pri nadzoru
vašega IKT sistema

Na predavanju ste dobili vpogled v orodje Microsoft Operations Manager Suite in izvedeli, kako ga lahko uporabite za boljše upravljanje sistema IKT v podjetju. Pogledali smo, kako lahko z OMS nadzorujete in upravljate celoten sistem IKT, vključno s povsem ne-MS sistemi (Oracle, Cisco, »open-source«). Poseben poudarek je bil na varnosti, kjer je OMS lahko tudi zelo dobro dopolnilo obstoječim SIEM in protivirusnim sistemom. Močan poudarek pa je bil tudi na prikazu funkcionalnosti v živo.

error

Če uživate v člankih, jih delite s prijatelji. Lepe stvari je lepo deliti.