SRC je Cisco Gold Certified Partner

Področje IT je umeščeno neposredno pod upravo, tako da aktivno soustvarja strategije.

SRC je Cisco Gold Certified Partner
2. 6. 2016 InfoSRC
src.postal-cisco-gold-partner-revija-83-stevilka

SRC je Cisco Gold
Certified Partner

Podjetje SRC je z odliko opravilo strog revizijski postopek zunanjega presojevalca podjetja Cisco Systems in je 26. aprila 2016 kot drugo podjetje v Sloveniji pridobilo status Cisco Gold Certi ed Partner za regijo jugovzhodne Evrope.

Gold Certi ed Partner je najvišji partnerski status, ki ga tehnološki velikan Cisco priznava partnerskim podjetjem. S tem jim potrjuje vrhunsko tehnično usposobljenost, visoko kakovost storitev in urejenost procesov. Pridobitev statusa vključuje specializacije iz naslova naprednih informacijskih tehnologij s področij omrežij, podatkovnih centrov, varnostnih rešitev, prenosa govora in video vsebin. V podjetju SRC je zaposlenih kar 20 tehničnih in prodajnih strokovnjakov, ki jim je Cisco na osnovi zahtevnih izpitov priznal različne certi kate, od tega pet z najvišjim statusom CCIE. Tako kontinuirano šolana ekipa strokovnjakov z bogatimi izkušnjami svojim strankam zagotavlja vrhunsko podporo na vseh področjih.
S pridobljenimi najvišjimi statusi Cisco Gold, HP Gold, Microsoft Gold, Oracle Gold in VMware Solution/Service podjetje SRC zaokrožuje portfelj infrastrukturnih certi kacij. S tem dokazuje zavezanost investicijam v prodajno-tehnološko odličnost izvajanih programov, kar se izraža tudi v merjenih odzivih trga: več kot 90 % strank, ki so sodelovale v neodvisni Ciscovi raziskavi, je namreč SRC ocenilo z najboljšimi ocenami.

SRC s tem nadgrajuje svoje poslanstvo in z digitalno preobrazbo poslovnih procesov svojim strankam ponuja največ, kar lahko da informacijska tehnologija.

error

Če uživate v člankih, jih delite s prijatelji. Lepe stvari je lepo deliti.