Že poznate TOMAS?

Že poznate TOMAS?
13. 10. 2017 Adam Sabljakovic

Že poznate TOMAS?

Ni lebdenja! Tudi za podjetja ga ni. Če ne gremo GOR, gremo lahko samo DOL! In gor gredo podjetja z boljšimi REZULTATI.

Dejstvo je, da rezultati ne nastanejo, ampak jih moramo ustvariti, zato moramo načrtovati, meriti, usmerjati in razvijati AKTIVNOSTI. Samo analizirati rezultate takrat, ko so že postali zgodovina, je premalo in prepozno!

TOMAS je učinkovito orodje v rokah vodstva in zaposlenih, ko ga najbolj potrebujejo – ko načrtujejo in ko izvajajo načrtovano. Vsa uspešna podjetja stalno izpopolnjujejo postopke in rezultate načrtovanja ter poslovne procese, s katerimi izvajajo načrtovano. Večina podjetij, ki danes izgublja konkurenčni boj, pa ima težave ravno na teh področjih.

TOMAS vam bo v veliko pomoč pri navigiranju k dolgoročni uspešnosti poslovanja. Podpira vas pri začetnem in periodičnem oblikovanju, formuliranju ter izpopolnjevanju odločitev o tem, kaj boste delali.

Pogosto se dogaja, da podjetja sicer oblikujejo strateške planske dokumente, potem pa ti dokumenti »ostanejo v omarah« in ne zaživijo v smislu stalnega spremljanja njihove implementacije. Tudi na tem področju omogoča TOMAS preboj, saj z njim lahko enostavno spremljate izvajanje načrtov.

Vsak trenutek je interaktivno dostopen vsem pooblaščenim sodelavcem in vodstvu. Obenem pa odlično podpira izvajanje najpomembnejših procesov v podjetju na področju prodaje, financ, kakovosti in poslovne odličnosti, korektivnih ukrepov ter projektnega vodenja in jih nadzira. Moduli – ali »atomi« – sistema TOMAS so TOMAS.CRM, TOMAS. PROJECT (vodenje projektov in nalog), TOMAS.DASH (dashboardi, poročila), TOMAS.MEETING (e-sestanki), TOMAS.DM (dokumentacijski sistem), TOMAS.CORI (vodenje korektivnih ukrepov), TOMAS.PROCES (optimizacija poslovnih procesov), TOMAS.CONS (bilančna konsolidacija) in že omenjena planska modula TOMAS.SP (strateško planiranje) in TOMAS.BP (poslovno planiranje).

error

Če uživate v člankih, jih delite s prijatelji. Lepe stvari je lepo deliti.