Search
Close this search box.

Osebni sistemi

Vsa računalniška strojna oprema na enem mestu

Dobavimo in zaščitimo vaše računalnike, tablice, pametne telefone, tiskalnike, skenerje in vse drugo.

Dobavimo, inštaliramo in zaščitimo

Zaposleni v podjetjih in drugih organizacijah potrebujejo kvalitetno, zanesljivo in varno računalniško opremo. Pri nas boste dobili vse, kar vi in vaši sodelavci potrebujete za delo. Poleg naprav zagotovimo tudi programsko opremo in poskrbimo za ustrezno varnost teh osebnih sistemov.

Optimalna izbira in korektna cena

Dobavljamo vse od namiznih in prenosnih računalnikov, pametnih telefonov, računalniških tablic, tiskalnikov, skenerjev in monitorjev do drobnih naprav in pripomočkov, kot so računalniške miške, SD kartice in vse drugo. Pomagamo vam izbrati optimalne naprave za vaše poslovne potrebe in poskrbimo tudi za specifične naprave, ki jih potrebujete pri vašem delu. Računalniško opremo dobavljamo številnim organizacijam in vedno zagotavljamo korektne in konkurenčne cene.

Operacijski sistemi in aplikacije

Nova računalniška oprema za optimalno delovanje potrebuje sodoben operacijski sistem in najnovejšo programsko opremo. Če licenčne programske opreme nimate kupljene že v naprej, potem lahko ob nakupu osebnih sistemov pri nas dobite tudi vso programsko opremo, ki jo potrebujete za vaše nove računalnike in druge naprave. Če želite poskrbimo tudi za namestitev operacijskih sistemov in standardnih programskih paketov, kot je na primer paket za pisarniško poslovanje Office ali podobno.

Skupaj zagotovimo višji nivo zaščite vaših naprav

Sodobni prenosni računalniki, pametni telefoni in računalniške tablice se vsak dan povezujejo v številna omrežja izven vaše organizacije. S tem narašča tudi možnost zlorabe teh osebnih naprav s trojanskimi konji, virusi in podobno zlonamerno programsko kodo. Zato nam dovolite, da poskrbimo za rešitve, s katerimi bodo vaši novi osebni sistemi odlično zaščiteni pred tovrstnimi grožnjami. Nudimo tudi celovite sistemske rešitve za centralno in daljinsko upravljanje osebnih sistemov ter s tem seveda za maksimalno varnost vaših podatkov in nenazadnje tudi uporabnikov samih.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.