Search
Close this search box.

Kariera

Radi delamo v družbi tako posebnih ljudi, kot si ti.

SRC kariera

Premakni se naprej!

Mi delamo z računalniki, senzorji in drugimi brezsrčnimi napravami. Zato vedno iščemo ljudi, ki imajo poleg vrhunske programske opreme tudi pogumno srce in človeško toplino. Sprejmi izziv, predstavi nam svoje kvalitete!

Aktualna delovna mesta

Šiht v SRCu

Kaj nudimo?

Karierno pot

K nam pridete z nekimi talenti in znanjem. Dogovorimo se o tem, kakšno delo bi vam najbolj ustrezalo. Z našo pomočjo nenehno razvijate svoje znanje in spretnosti in napredujete skladno s svojimi dosežki.

Odprtost

Ne sodimo vas po tem, kako drugačni ste od drugih. Cenimo vas po dejanjih, po vaši inovativnosti, iznajdljivosti in motivaciji. Nismo moška, ampak mešana ekipa. Različnost posameznikov - enotnost ekip.

Fleksibilnost

Le redka delovna mesta pri nas so vezana na strog urnik in lokacijo dela. Dokler spoštujete urnik ekipe in roke za izvedbo dela, nam je vseeno, če pridete v službo ob 10h in če delate
večinoma od doma.

Jasne cilje

Delamo zelo različne stvari, a naloge in cilji so vedno jasno opredeljeni. Ker ni dvoma o tem, kakšne so vaše so odgovornosti in naloge, ne prihaja do različnih interpretacij. Pošteno in transparentno.

Plačilo

V desetletjih našega obstoja še nikoli nismo zamujali z izplačilom plače ali »pozabili« na regres. Tudi Božiček nas redno obišče. Dogovorite se za pošteno plačo in zahtevajte še več na podlagi svojih dosežkov.

Smisel

Pri nas ne opravljate dela zato, da bi zadostili nekim pravnim aktom ali zgolj zato, da bo podjetje veliko zaslužilo. Delate zato, ker skupaj ustvarjamo rešitve za težave drugih ljudi. In tako delo ima
smisel.

Predstavi se

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.