Search
Close this search box.

Izobraževanje

IT znanje na enem mestu

SRC izobraževanje

Prevzemite nadzor nad lastnim znanjem

Izobraževalni in izpitni center SRC je eden vodilnih ponudnikov izobraževanj in izpitov s področja informacijske tehnologije v Sloveniji.

Izobraževanje za strokovnjake

Kaj vse vam nudimo?

Pearson Vue

Izobraževalni center SRC je pooblaščeniizpitni center za PEARSON VUE.

Microsoft Classroom

Pooblaščeni izobraževalni center (CPLS) v okviru katerega izvajamo uradne Microsoftove tečaje in delavnice ter opravljanje izpitov za IT strokovnjake.

Aktualni tečaji in delavnice

Delavnica SPOT

Za referente točk SPOT

Več kot 25 let

S tradicijo in certifikati

Izobraževanja na področju informacijskih tehnologij izvajamo že več kot 25 let. Nenehno sledimo svetovnim novostim in posodabljamo naše izobraževalne programe. Z njimi smo številnim uporabnikom pomagali do strokovnega in praktičnega znanja.

Microsoft, IBM, VMware...

Za različna področja delovanja

Izvajamo izobraževanja iz različnih področij informacijskih tehnologij: Microsoft, IBM, VMware, Cognos, SPSS, WebSphere…
Smo uradni pooblaščeni Pearson VUE center. Omogočamo vam opravljanj izpitov, katerih cilj je preverjanja znanja in dvig vaše vrednosti.

Za vsakega nekaj

Za vse profile uporabnikov

Strokovnjakom IT so namenjeni strokovni seminarji s katerimi obnavljajo strokovna znanja ter spremljajo svetovne trende na področju informacijskih tehnologij.
Uporabniki informacijskih rešitev lahko pridobijo osnovna znanja o informacijski tehnologiji na tečajih za uporabo računalniških okolij in programskih orodij.

Splošni pogoji

Izobraževalno izpitnega centra

Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.src.si, s klikom na gumb “Prijava” pri posameznem tečaju, kjer se vam odpre prijavnica. Po oddaji le-te, dobite po e-pošti povratno informacijo o uspešni prijavi na tečaj. Prijavite se lahko tudi pisno po e-mailu src.izobrazevanje@src.si. Rok prijave je do 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. Število slušateljev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini; najmanjše število za izvedbo je 6. Tečaj potrdimo najkasneje 2 dni pred pričetkom.

Po končanem izobraževanju vam izstavimo račun. Kotizacijo nakažete na naš transakcijski račun SI56 0510 0800 0087 486, najpozneje do roka plačila navedenega na računu.
Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi z SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom.

Podjetje SRC vse pridobljene podatke o udeležencih tečajev varuje v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da udeleženec izobraževanja s prijavo na tečaj soglaša z uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če udeleženec tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi na izobraževanje.

Odjavite se lahko samo pisno, najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. V primeru nepravočasne odjave zaračunamo polno ceno tečaja.

V primeru premalo prejetih prijav si pridržujemo pravico do odpovedi tečaja oz. seminarja ali do spremembe termina. O spremembah vse prijavljene udeležence pisno obvestimo najmanj 3 delovne dni pred predvidenim pričetkom izobraževanja.

Vas zanima več?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Mateja Žitko

Vodja izobraževanja

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.