Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

Moderna omrežja podatkovnih centrov – Cisco

6.10.2021 ob 10h

Na kratko o dogodku

Zasnova modernih podatkovnih centrov temelji na konceptu centraliziranega upravljanja omrežnih elementov za zagotavljanje aplikativnih prometnih tokov. Arhitektura Leaf & Spine s krmilnikom ACI družbe Cisco predstavlja tehnološki del odgovora. Drugi del se ob prehodu v dobo avtomatiziranega upravljanja omrežnih aplikacij skriva v premišljenih procesnih korakih – od priprave topologije in segmentacije do kataloga standardiziranih storitev ter postopne migracije.

Praktične izkušnje z gradnjo vzdržnega modela varnega podatkovnega centra za prihodnjih nekaj let bosta v predstavitvi in pogovoru delila strokovnjaka iz podjetij SRC ter Cisco.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.