Dni
Ur
Minut
Sekund

Napredna zaščita podatkov z uporabo Veeam rešitev – tehnologija in raba

9.6.2021

Na kratko o dogodku

Na enem izmed preteklih spletnih dogodkih smo predstavili razvoj HPE inteligentnih platform Primera za hranjenje podatkov v okoljih integriranih sistemov poslovno kritičnih aplikacij.

V nadaljevanju vsebino nadgrajujemo s predstavitvijo rešitve za varovanje podatkov, virtualnih pogonov in storitev: Veeam Backup & Replication v11.

Kakšne so produktne novosti v koraku z rastjo zahtev varnostih politik in okrevalnih načrtov za zaščito podatkov,  ter možnosti rabe v okolju HPE (Primera/3PAR/Nimble/StoreOnce)  ali odprtokodnih rešitev, bomo predstavili v spletnem pogovoru v organizaciji predstavnika principala in SRC inženirjev.

Teme

Spoznajte predavatelja

Strokovnjak na svojem področju

Tomislav Loparic

Senior sistemski inženir
Veeam jugovzhodna Evropa

Tomislav je IT strokovnjak z več kot 20-letnimi izkušnjami na različnih področjih informacijskega poslovanja.

V  delovni karieri je imel priložnost opravljati raznovrstne vloge: od razvoja aplikacij, upravljanja ekip, konsolidacije in virtualizacije podatkovnih centrov, do implementacije zapletenih rešitev IT infrastrukture.

Od leta  2014 deluje v podjetju Veeam in je nosilec certifikacij Microsoft Certified IT Professional, IBM Certified Storage Specialist, IBM Certified Systems Expert ter VMware vExpert.

Prijava na dogodek

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.