Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

Napredna zaščita podatkov z uporabo Veeam rešitev – tehnologija in raba

9.6.2021

Na kratko o dogodku

Na enem izmed preteklih spletnih dogodkih smo predstavili razvoj HPE inteligentnih platform Primera za hranjenje podatkov v okoljih integriranih sistemov poslovno kritičnih aplikacij.

V nadaljevanju vsebino nadgrajujemo s predstavitvijo rešitve za varovanje podatkov, virtualnih pogonov in storitev: Veeam Backup & Replication v11.

Kakšne so produktne novosti v koraku z rastjo zahtev varnostih politik in okrevalnih načrtov za zaščito podatkov,  ter možnosti rabe v okolju HPE (Primera/3PAR/Nimble/StoreOnce)  ali odprtokodnih rešitev, bomo predstavili v spletnem pogovoru v organizaciji predstavnika principala in SRC inženirjev.

Teme

Spoznajte predavatelja

Strokovnjak na svojem področju

Tomislav Loparic

Senior sistemski inženir
Veeam jugovzhodna Evropa

Tomislav je IT strokovnjak z več kot 20-letnimi izkušnjami na različnih področjih informacijskega poslovanja.

V  delovni karieri je imel priložnost opravljati raznovrstne vloge: od razvoja aplikacij, upravljanja ekip, konsolidacije in virtualizacije podatkovnih centrov, do implementacije zapletenih rešitev IT infrastrukture.

Od leta  2014 deluje v podjetju Veeam in je nosilec certifikacij Microsoft Certified IT Professional, IBM Certified Storage Specialist, IBM Certified Systems Expert ter VMware vExpert.

Prijava na dogodek

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.