Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

Outsourcing OBRAČUNA PLAČ – ena skrb manj!

1.12.2021 ob 9h

Na kratko o dogodku

Vabimo vas na webinar za velika in manj velika podjetja, ki menijo, da bi bil obračun plač lahko veliko bolj jasen in preprost.

Obračun plač za slovenska podjetja ni enostavna naloga. Tudi na tem področju izstopamo po birokratizaciji, zapleteni zakonodaji in številnih administrativnih pravilih, poročamo inštitucijam kot so AJPES, FURS, ZPIZ, ZZZS, CSD, Zavod za zaposlovanje. Plače obračunavamo ob raznovrstnih oblikah zaposlitve in posebnostih pri obračunih, pri čemer je glavni izziv, da so vse izjeme obračunane pravilno in da ekipa v računovodstvu pravočasno sledi vsem spremembam, ki priletijo iz različnih smeri, ko jih najmanj pričakujejo. Kaj šele, da nastopijo kakšne izredne razmere, kot je Covid 19 ali sprememba zakonodaje.

Odgovorili bomo na vprašanja, ki se vam glede outsourcinga obračuna plač, verjetno najprej pojavijo:

Spoznajte predavatelja

Strokovnjak na svojem področju

Manica Gajster

vodja obračuna plač | SRC

Prijava na dogodek

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.