Search
Close this search box.

Zdravstvo

V srcu digitalnega zdravstva

V partnerstvu z zdravstvenimi delavci in razvijalci prelivamo vrhunsko znanje in tehnologije v rešitve, ki izboljšujejo način dela v zdravstvenih ustanovah in omogočajo zdravnikom in pacientom učinkovito upravljanje podatkov za boljše izide zdravljenja.

Zdravstvena informatika
je postala zrela dejavnost

Skokovit razvoj IK tehnologij in rešitev, ki pospešeno vstopajo v zdravstvo, bistveno prispeva k optimizaciji stroškov, izboljšani pacientovi izkušnji in razbremenitvi zdravstvenega osebja.

Rešitev za

Zdravstvene ustanove

Za vas razvijamo celovite zdravstvene informacijske sisteme, integriramo druge rešitve in medicinske naprave, opravljamo sistemske analize, oblikujemo modele ter razvijamo rešitve in mobilne aplikacije po meri. Svetujemo, izobražujemo in izvajamo podporo uporabnikom.

Rešitev za

Zdravstvene delavce

Že več kot 30 let razvijamo elektronski zdravstveni karton pacienta in specializirane aplikacije v podporo odločanju, omogočamo interoperabilnost ter hiter in varen dostop do podatkov, virtualno obravnavo, digitaliziramo delovne procese in klinične poti ter zagotavljamo skladnost z regulativo in standardi.

Rešitev za

Paciente

Z novo generacijo spletnih in mobilnih aplikacij v središče postavljamo pacienta – omogočamo varno komunikacijo z ambulanto, zdravnikom, video obravnavo in izmenjavo dokumentov, naročanje terminov, receptov, bolniških staležev.

Produkti za podporo zdravstvu

DMS+eHramba

ePoslovanje in eHramba v zdravstvu. Pregledno, učinkovito, varno. Celovita rešitev in pristop k brezpapirnemu poslovanju.

Vrstomat

Pacientom zagotovi avtomatsko prijavo in prijetnejšo izkušnjo ter jim omogoči, da se vrnejo v čakalnico šele tedaj, ko so na vrsti za sprejem.

DoZdravnika.si

Aplikacija doZdravnika.si omogoča pacientom, da prek spleta sami izberejo prost termin v vaši ambulanti.

BIRPIS21

Celoviti bolnišnični informacijski sistem, ki pokriva vsa področja dela v bolnišnici.

eRecept

Manj napora za pacienta. Boljši nadzor nad izdajo zdravil. Lažje delo v lekarnah.

Urgentni center

Program, ki so ga pomagali oblikovati zdravniki, zdravstveni ter administrativni delavci in vodje.

ISOZ21

Informacijski sistem za osnovno zdravstvo, ki olajša delo in poenostavi delo s pacienti.

MBL

Udobje za pacienta, vse informacije za zdravnika brez dodatnih stroškov za bolnišnico.

eMBL - Mediskop

Nov standard pri naročanju mikrobioloških preiskav in izvajanju množičnega testiranja z antigenskimi testi

ETTL

Takojšnji in natančen vnos podatkov ter vpogled vanje neposredno ob bolnikovi postelji.

Riseye

Celovita rešitev z visoko stopnjo integracije omogoča izmenjavo podatkov s PACS prek protokola HL7 v obe smeri.

Terapevt 360

Vsak fizioterapevt je zadovoljen, ko z izvajanjem vaj doseže opazen napredek pacienta.

MBX

Celovita rešitev MBX zagotavlja pregleden vpogled v izvide mikrobiološkega laboratorija na vašem delovnem mestu ali prek spletnega brskalnika, kjerkoli se nahajate.

mDiktat

Napredno orodje za razpoznavo govora in pametno urejanje kliničnih zapisov.

Patronaža

Digitalno podprta strokovna obravnava oskrbovanca za učinkovitejše delo patronažne sestre.

Naše novičke

30 milijonov izmenjanih sporočil, naročil, izvidov

S sistemom naročanja mikrobioloških preiskav eMBL dvigujemo kakovost naročanja preiskav in odvzema vzorcev Platforma Mediskop združuje aplikacije doZdravnika, zaZdravnika, mDiktat, eMBL, Patronaža, kjer se izmenjujejo različni medicinski podatki, med njimi tudi mikrobiološka naročila in izvidi. V relativno kratkem času od uvedbe aplikacije eMBL smo presegli mejo 30 milijonov izmenjanih sporočil med naročniki in mikrobiološkimi laboratoriji. Ta mejnik odraža dinamično in učinkovito komunikacijo med naročniki in izvajalci v celotnem procesu mikrobiološkega naročanja (pošiljanje naročila, pošiljanje na odvzem, naročilo ‘v delu’, delni izvidi, končni izvidi, zavrnitve…). Vzpostavitev e-naročanja predstavlja eno pomembnejših izboljšav na IMI v zadnjih letih. Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani ”Na Inštitutu za mikrobiologijo in imunologijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani (v nadaljevanju IMI) smo oktobra leta 2019 pričeli s pilotnim projektom e-naročanja preiskav, in sicer v sodelovanju s SRC Infonetom ter Psihiatrično kliniko v Ljubljani. Za potrebe epidemije covida-19 se je v prvi polovici

Preberi več

Vrstomat tudi na Ptuju in v Murski Soboti

V zadnjih mesecih je naša ekipa omogočila uporabo Vrstomata v dveh novih ustanovah, in sicer v Splošni bolnišnici Ptuj ter v Zdravstvenem domu Murska Sobota, kjer zaenkrat uporabljajo Labomat, različico Vrstomata namenjeno za uporabo v laboratorijih.

Preberi več »

Strokovnjaki za procese v
zdravstvenih ustanovah

Smo strokovnjaki za delovne procese v zdravstvu in se trudimo, da z uporabo informacijskih rešitev poenostavljamo delo zdravstvenih delavcev, hkrati pa z uporabniku prijaznimi rešitvami lajšamo obisk zdravnika tudi pacientom.

Učinovitost zdravstvenih ustanov zagotavljamo tudi s prisotnostjo naših SRC Infonetovih asistentov v zdravstvenih ustanovah. Na tak način pomagamo reševati zagate in skrbimo za to, da procesi v ambulantah potekajo čimbolj tekoče.

Kje smo prisotni

Države
0
Bolnišnic
0
Domov za oskrbovance
0
zasebnih ordinacij
0
zdravstvenih domov
0
Laboratorijev
0

Vzemite si le minuto časa, da nas spoznate

Odlično vodstvo in zaposleni.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.