Search
Close this search box.

Informacijska varnost

Zaščita poslovnih sistemov

Varujemo vaše IT okolje pred napadi in zlorabami.

Storitev SRC Security Operations Center – SOC

Najsodobnejši varnostni sistemi, povezani v centralizirano storitev. Kompetentni strokovnjaki za informacijsko varnost, ki nemudoma reagirajo na varnostne grožnje.

Optimizacija stroškov

Varnost za nižjo ceno

Za vrhunsko zaščito vašega poslovnega sistema ne potrebujete nobene nove investicije. Nudimo vam cenovno ugodnejšo storitev, najnovejšo opremo in usposobljene eksperte. Ne izgubljajte denarja in ne tvegajte izgube podatkov. SRC SOC predstavlja hkrati varnost in varčnost.

Hibridna storitev

Fleksibilnost

Storitev je primerna tudi za organizacije, ki so si v preteklosti že uredile lasten SIEM. V sodelovanju z našo strokovno ekipo za informacijsko varnost vam omogočimo stroškovno učinkovito nadgradnjo. Rezultat sodelovanja bo več-nivojska in interoperabilna varnostna struktura, ki bo ščitila vaš sistem in podatke v skladu s standardi in regulativo.

Naši partnerji

Z nami sodelujejo najboljši

Učinkovita informacijska varnost presega preprosto zaščito strežnikov, računalnikov in pametnih telefonov ter tablic pred zlonamerno programsko opremo. Upravljanje z informacijsko varnostjo, izvajanje operacij in fizični nadzor zahtevajo vrhunsko opremo in strokovno ekipo. Zagotavljamo najboljše.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.