Search
Close this search box.
Dni
Ur
Minut
Sekund

Zaščita dostopa do aplikacij in podatkov – CISCO DUO

30.11.2021 ob 10h

Na kratko o dogodku

Raven kontrole dostopa velja za eno izmed kritičnih točk kibernetske varnosti. Na tokratnem spletnem dogodku delimo izkušnje praktičnega ščitenja dostopa do aplikacij in podatkov, s pomočjo rešitve za preverjanje identitete uporabnikov in naprav.

V predstavitvi in pogovoru se bosta  SRC in Cisco inženirja pomudila tudi pri aplikativni uporabnosti analitične platforme SecureX, razvojnih načrtov varnostnih platform ter razširjenosti »zero-trust« pristopa na domačem tržišču.

#kibernetska varnost #večstopenjska #avtentikacija #ščitenje #aplikacij #podatkov #Cisco #DUO #zero #trust #security

Spoznajte predavatelja

Strokovnjak na svojem področju

Gašper Črnugelj

Sistemski inž. | SRC

Bojan Radulović

Sistemski inž. | CISCO

Prijava na dogodek

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.