Registracija
vozil

Izvajate tehnične preglede in registracijo vozil? Programski paket FORM.NET TP 2 je kompletna digitalna storitev za podporo postopkom registracije na enem mestu.

Programski
paket

Program FORM.NET TP 2 je uporabniku prijazna rešitev, v celoti prilagojena organizacijam, ki so pooblaščene za tehnične preglede in registracijo vozil. Deluje v skladu s predpisi, ki urejajo to področje in zagotavlja enostaven dostop do ključnih registrov. 

Prednosti in lastnosti

Uporabite
FORM.NET TP 2

Kot pooblaščena registracijska organizacija imate pravico dostopa do omrežja HKOM in preko tega do slovenskega registra vozil. Izpolnite vlogo za dostop in počakajte na odobritev.

 1. Preko kontaktnega obrazca nam sporočite najpomembnejše informacije o vaši organizaciji in pripravili vam bomo ponudbo in pripadajočo dokumentacijo za vzpostavitev sistema na strežniku.
 2. Prenesite uporabniški programski vmesnik za FORM.NET TP 2
 3. Po registraciji vaših novih delovnih mest boste lahko pričeli z uporabo. 

 Če potrebujete integracijo s programsko opremo za stezo, prenesite ustrezno orodje. Če potrebujete API vmesnike za integracije z vašimi drugimi sistemi in aplikacijami, nas kontaktirajte. 

Vmesnik Form.Net TP2 in Form.Net cloud infrastrukturo v varnem poslovnem oblaku lahko uporabljajo organizacije z vzpostavljenim osnovnim modulom. Za vzpostavitev osnovnega modula (Modul 1), za integracijski modul Steza ali Plačniki pošljite povpraševanje. Form.Net cloud vključuje tudi zaščito pred kibernetskimi napadi. Storitev v računalniškem oblaku je skladna s standardi ISO 9001 in ISO 27001.

Uporabniški paketi

Enota

253
12
mesečno
 • Osnovni modul
 • Vse za registracijo vozil
 • Košarica in ceniki
 • Obračun storitev

Uporabnik

30
35
mesečno
 • Program Form.Net TP2
 • Podpora procesu registracije
 • Dostop do registra vozil
 • Združljivo: Steza, Plačniki

Cloud

67
00
mesečno
 • Aplikacijski strežnik in baza
 • Varnostne kopije
 • Licenčni SQL in OS v ceni
 • API platforma za integracije
NOVO

FORM.NET TP 2 vključuje

01

povezavo na register vozil

02

podporo za izvedbo registracije vozila

03

košarico storitev in dodatnih artiklov v vaši ponudbi

04

izpis obrazcev, evidentiranje storitev tehničnih pregledov, postopkov registracije, izdajo listin, registrskih tablic in drugo

05

obračun storitev, izdajo računov in faktur, davčno potrjevanje

06

različna finančna in statistična poročila

07

upravljanje s ceniki in šifranti

08

podporo za terensko delo

Spoznajte FormNet 2 in prednosti, ki jih nudi izvajalcem tehničnih pregledov in organizacijam, ki izvajajo registracije vozil.

Želite
vedeti več?

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.