Search
Close this search box.

Registracija
vozil

Izvajate tehnične preglede in registracijo vozil? Programski paket FORM.NET 2 je kompletna digitalna storitev za podporo postopkom registracije na enem mestu.

Programski
paket

Program FORM.NET 2 je uporabniku prijazna rešitev, v celoti prilagojena organizacijam, ki so pooblaščene za tehnične preglede in registracijo vozil. Deluje v skladu s predpisi, ki urejajo to področje in zagotavlja enostaven dostop do ključnih registrov. 

Prednosti in lastnosti

Uporabite
FORM.NET 2

Kot pooblaščena registracijska organizacija imate pravico dostopa do omrežja HKOM in preko tega do slovenskega registra vozil. Izpolnite vlogo za dostop in počakajte na odobritev.

 1. Preko kontaktnega obrazca nam sporočite najpomembnejše informacije o vaši organizaciji in pripravili vam bomo ponudbo in pripadajočo dokumentacijo za vzpostavitev sistema na strežniku.
 2. Prenesite uporabniški programski vmesnik za FORM.NET 2
 3. Po registraciji vaših novih delovnih mest boste lahko pričeli z uporabo. 

 Če potrebujete integracijo s programsko opremo za stezo, prenesite ustrezno orodje. Če potrebujete API vmesnike za integracije z vašimi drugimi sistemi in aplikacijami, nas kontaktirajte. 

Vmesnik Form.Net 2 in Form.Net cloud infrastrukturo v varnem poslovnem oblaku lahko uporabljajo organizacije z vzpostavljenim osnovnim modulom. Za vzpostavitev osnovnega modula (Modul 1), za integracijski modul Steza ali Plačniki pošljite povpraševanje. Form.Net cloud vključuje tudi zaščito pred kibernetskimi napadi. Storitev v računalniškem oblaku je skladna s standardi ISO 9001 in ISO 27001.

Uporabniški paketi

Enota

278
43
mesečno
 • Osnovni modul
 • Vse za registracijo vozil
 • Košarica in ceniki
 • Obračun storitev

Uporabnik

33
39
mesečno
 • Program Form.Net 2
 • Podpora procesu registracije
 • Dostop do registra vozil
 • Združljivo: Steza, Plačniki

Cloud

73
70
mesečno
 • Aplikacijski strežnik in baza
 • Varnostne kopije
 • Licenčni SQL in OS v ceni
 • API platforma za integracije
NOVO

FORM.NET 2 vključuje

01

povezavo na register vozil

02

podporo za izvedbo registracije vozila

03

košarico storitev in dodatnih artiklov v vaši ponudbi

04

izpis obrazcev, evidentiranje storitev tehničnih pregledov, postopkov registracije, izdajo listin, registrskih tablic in drugo

05

obračun storitev, izdajo računov in faktur, davčno potrjevanje

06

različna finančna in statistična poročila

07

upravljanje s ceniki in šifranti

08

podporo za terensko delo

Spoznajte FormNet 2 in prednosti, ki jih nudi izvajalcem tehničnih pregledov in organizacijam, ki izvajajo registracije vozil.

Želite
vedeti več?

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.