Cenik programske opreme Form.NET in Form.NET2

Cenik programske opreme Form.NET®

Velja od 01. marca 2014

1. CENIK PROGRAMSKE OPREME FORM

1.1 Vzdrževalnina programske opreme Form.NET® in Form.NET2® znaša:

Lokacija

253
12
mesečno
  • Število lokacij in število delovnih mest z uporabljeno programsko opremo Form.NET® / Form.NET2® stranki potrdita s prevzemnim zapisnikom.

Delovno mesto

30
35
mesečno
  • Število lokacij in število delovnih mest z uporabljeno programsko opremo Form.NET® / Form.NET2® stranki potrdita s prevzemnim zapisnikom.

Cenik programske opreme Form.NET2®

Velja od 01. januarja 2022

2. CENIK PROGRAMSKE OPREME FORM

2.2 Zagotavljanje infrastrukture Form.NET2® po Splošnih pogojih za uporabo upravljanega računalniškega oblaka – SRC Manage Form.NET2

Paket A – SQL baza do 5GB

67
00
lokacija / mesec
  • Aplikacijski strežnik in baza, varnostne kopije, licenčni SQL in OS v ceni, API platforma za integracije

Paket B – SQL baze nad 5GB

10
00
lokacija / mesec
  • Doplačilo za vsakih dodatnih 5GB baze

Začetno velikost SQL baze za Form.NET2® stranki potrdita s prevzemnim zapisnikom.

2.3 API storitve Form.NET2® po Splošnih pogojih FormNET2 in Splošnih pogojih za uporabo upravljanega računalniškega oblaka – SRC Manage:

Cena ne vsebuje DDV-ja.

Cena za prvi priklop posamične poslovne enote na API Računi je 200,00 EUR + DDV
Cena za prvi priklop posamične poslovne enote na API Šifranti je 200,00 EUR + DDV

Vse stranke prosimo, da izvajajo klic API-jev z uporabo ustrezno testirane programske opreme. Posamični poslovni enoti, ki mesečno preseže zgornjo kvoto 20.000 klicev za tekoči mesec onemogočimo uporabo API-ja. Odklop API-ja se obračuna po ceni 400,00 EUR + DDV, prav tako se taki stranki zaradi presežene maksimalne kvote v tekočem mesecu obračuna najvišji mesečni znesek za uporabo API-ja.

Tisti klici API šifranti, ki nastanejo kot posledica SRC webhook obvestila iz API Računi, se ne štejejo v obračun (so brezplačni), prav tako se ti klici ne štejejo v kvoto za odklop API-ja.

Cena poročila o klicih API-jev, pripravljenega na zahtevo stranke je 15,00 EUR+DDV za posamično poslovno enoto.

Form.NET2®

Program FORM.NET2 je uporabniku prijazna rešitev, v celoti prilagojena organizacijam, ki so pooblaščene za tehnične preglede in registracijo vozil. Deluje v skladu s predpisi, ki urejajo to področje in zagotavlja enostaven dostop do ključnih registrov.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.