Search
Close this search box.

Infrastrukturne rešitve

Vse za vašo informacijsko infrastrukturo

Vzpostavljamo omrežja, nadzor, sporočilne in konferenčne sisteme ter poskrbimo za varnost.

Zanesljive in varne
rešitve za vašo informacijsko infrastrukturo.

Potrebujete novo lokalno omrežje, profesionalno postavljeno brezžično omrežje, IP telefonijo ali videokonferenčni sistem? Morda vse to že imate in potrebujete boljše rešitve za upravljanje z vašo infrastrukturo in njeno varnost? Z našo pomočjo bo realizacija vaših projektov enostavnejša in hitrejša, predvsem pa bodo stvari narejene kot se šika.

Omrežja, internet in komunikacijski sistemi

Sodobna komunikacijska oprema

V ponudbi naših rešitev najdete vse vrste in dimenzije sodobnih omrežij in podatkovnih centrov. Za vas postavimo tudi videokonferenčni, sporočilni ali portalni sistem. Virtualiziramo vašo infrastrukturo in profesionalno vzpostavimo varno lokalno brezžično omrežje ali IP telefonijo.

Nadzor in varnost

Upravljanje infrastrukture, varnostne kopije, VPN in še več

Naše rešitve vam omogočajo centralno upravljanje z vso vašo računalniško opremo. Enostavneje, hitreje in bolj dosledno boste lahko nadzirali konfiguracijo računalnikov v vaši organizaciji ter hitreje distribuirali varnostne popravke. Prav tako vam vzpostavimo centralni nadzor nad dostopom do vašega informacijskega sistema in zaščito celotne infrastrukture s sodobnimi rešitvami, ki temeljijo na strojnem učenju in umetni inteligenci.

Sodobne infrastrukturne rešitve za vas.

Komunikacijske rešitve

Vzpostavljamo pasivna in brezžična omrežja, podatkovne centre, sisteme za varen oddaljen dostop in podobno.

Nadzor in upravljanje

Zagotavljamo rešitve za upravljanje ter nadzor vaše infrastrukture in programske opreme na daljavo in nudimo storitev SRC Visor.

Podpora poslovanju

Za vas vzpostavimo IP telefonijo, sporočilni, portalni ali videokonferenčni sistem. Nudimo tudi rešitev za kontaktne centre.

Varnostne rešitve

Poskrbimo za varnost vašega sistema e-pošte, rezervni podatkovni center, zaščito računalnikov v vašem omrežju in več.

Podatkovni center

Naše strokovne ekipe rešujejo izzive načrtovanja in vzpostavitve novih omrežij, podatkovnih centrov in kompleksnih baz.

Osebni sistemi

Pri nas dobite vso računalniško opremo, ki jo potrebujete za delo. Poskrbimo tudi za programsko opremo in ustrezno zaščito.

Profesionalci na področju informacijske infrastrukture

Vse rešitve za vašo računalniško mrežo na enem mestu.

Rešitve, ki vam jih nudimo, vam omogočajo vzpostavitev poljubnega sodobnega omrežja. Z izkušenimi ekspertnimi ekipami in dobro premišljenim izborom strojne in programske opreme vam zagotavljamo vrhunske rešitve za varno, sodobno in učinkovito informacijsko infrastrukturo.

Vzemite si le minuto časa, da nas spoznate

Odlično vodstvo in zaposleni.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.