Poslovno planiranje in spremljanje realizacije

SAP SAC

SAP Analytics Cloud (SAC) je zanesljiva sodobna spletna storitev v oblaku, ki je primerna za vse. Uporabljajo jo mala, srednja in velika podjetja.

Nehajmo komplicirati
z dolgotrajnim razvojem lastnih rešitev ali medsebojnim podajanjem različnih Excel preglednic.

SAP SAC je enostavna in inteligentna storitev, ki jo lahko začnete uporabljati takoj. Omogoča vam načrtovanje poslovanja, rezervacije sredstev in spremljanje realizacije.

Rešitev je postavljena v varnem SAP oblaku. Pozabite na naporne in drage projekte za vzpostavitev lastnega sistema. V planiranje vključite vse deležnike in uporabite simulacije različnih scenarijev. Poročila se generirajo avtomatsko, na pomoč vam priskoči tudi vgrajena umetna inteligenca (AI).

Kako deluje?

Brez kompliciranja

Pozabite na stroške z lastno informacijsko infrastrukturo. Za uporabo SAP SAC potrebujete le računalnik, tablico ali pameten telefon z dostopom do interneta.

Inteligentno

Sistem vam ne pomaga le načrtovati prodaje, stroškov ali posamičnih operacij. Sam poskrbi za združevanje planov posamičnih skupin podjetja in s pomočjo AI podpira številne simulacije.

Smart insights

Funkciji Smart insights in Smart discovery vam pomagata povezati in analizirati podatke. V hipu odkrijte skrite razlike med planom in realizacijo ali trende, ki jih zazna umetna inteligenca sama.

Za vsako podjetje

SAP SAC koristno in brez skritih stroškov uporabljajo mala, srednja in velika podjetja

Začnite uporabljati zdaj

…ker so stroški lastne infrastrukture in počasnega, dragega razvoja odveč

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Vodja prodaje

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116
1001 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 600 7000
F: +386 1 423 4173
E: info@src.si

Vaše mnenje nam je izredno pomembno!

Ste bili s storitvami naših sodelavcev zelo zadovoljni? Mislite, da je še prostor za izboljšave?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.