SRC je Cisco DevNet specialist

SRC je ponosen, da je dosegel Cisco DevNet specializacijo v domeni DevOps tehnologij, ki združuje IT omrežne strokovnjake in razvijalce programske opreme v eno skupnost.

Naša sposobnost povezovanja aplikativnih rešitev in infrastrukture je podprta s strukturiranimi razvojno-izvedbenimi procesi. Verjamemo, da vam tudi zato lahko ponudimo najboljšo pomoč pri digitalizaciji vašega poslovanja.

Prijavi se na SRC novičke

Novice v svetu IT tehnologije

Ostale novice

Želite dvigniti vaš IT
na nov raven?

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.