Search
Close this search box.

SRC je Cisco DevNet specialist

V podjetju SRC, ki se ponaša s statusom Cisco Gold partnerja, smo uspešno obnovili specializacijo Cisco DevNet. Ta dosežek ponovno potrjuje našo zavezanost k odličnosti in inovacijam na področju avtomatizacije omrežnih rešitev, ki temeljijo na Cisco tehnologijah.

Specializacija Cisco DevNet je priznanje za partnerje, ki izkazujejo veščine in znanje DevOps praks. Za obnovitev te specializacije je potrebno, da podjetje vzdržuje visok standard inženirskega znanja in tehničnih certifikacij, skladno z najnovejšimi tehnološkimi trendi, ter to znanje uporablja pri izvajanju rešitev v realnih projektih.

Prijavi se na SRC novičke

Novice v svetu IT tehnologije

Ostale novice

Novice

SRC je Cisco DevNet specialist

V podjetju SRC, ki se ponaša s statusom Cisco Gold partnerja, smo uspešno obnovili specializacijo Cisco DevNet. Ta dosežek ponovno potrjuje našo zavezanost k odličnosti

Želite dvigniti vaš IT
na nov raven?

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.