Search
Close this search box.

SRC v partnerstvu s Creatio

Svojim strankam ponujamo »no-code« platformo za avtomatizacijo delovnih procesov v celotnem podjetju.

SRC je po dolgih letih uspešne avtomatizacije poslovnih procesov sklenil partnerstvo z družbo Creatio in svojim strankam ponudil naslednjo generacijo digitalizacije, s katero lahko pospešijo in poenostavijo digitalno preobrazbo, pri čemer lahko prihranijo tako pri času kot stroških uvedbe.

14. 2. 2022, Ljubljana – SRC d.o.o. z veseljem naznanja svoje partnerstvo z družbo Creatio, svetovnim ponudnikom platforme za avtomatizacijo poslovnih procesov in upravljanja uporabniške izkušnje, ki omogoča strankam »no-code« razvoj z maksimalno stopnjo svobode. Novo partnerstvo bo prispevalo k dolgoletnim izkušnjam družbe SRC pri uspešni avtomatizaciji poslovnih procesov z »no-code« platformo naslednje generacije. Posledično bodo stranke družbe SRC imele koristi od hitrejšega in preprostejšega procesa digitalne preobrazbe za spodbujanje njihove rasti.

SRC je vodilno slovensko podjetje za informacijsko tehnologijo. Njegova prisotnost na trgu se osredotoča na integrirane storitve, ki segajo od dobave in implementacije IT infrastrukture ali najema storitev v oblaku, do razvoja specifičnih in prilagojenih programskih rešitev, aplikacij in integracij.

Ponudba družbe Creatio vključuje platformo brez kode (Studio Creatio), aplikacije za upravljanje uporabniške izkušnje (trženje, prodaja in storitve), poslovne procese z vertikalnimi rešitvami in marketplace add-oni za 20 panog. Creatio je v več poročilih družb Gartner in Forrester označen kot Leader in Strong Performer. Produkti družbe Creatio prejemajo odlične ocene končnih uporabnikov na peer-to-peer portalih.

Po številnih uspešnih projektih z nekaterimi najmočnejšimi orodji za avtomatizacijo, kot so IBM BPM, Activity in Camunda, smo v družbi SRC naredili korak naprej s platformo no-code družbe Creatio. Z najnovejšo tehnologijo bomo zadovoljili povpraševanje strank po še hitrejši avtomatizaciji in zmanjšani kompleksnosti projektov, da bi pospešili naraščajoče zahteve po digitalizaciji poslovanja.

Veseli smo, da smo postali zaupanja vreden partner družbe SRC in verjamemo, da bodo naša skupna prizadevanja omogočila več podjetjem v Sloveniji, da dosežejo operativno odličnost, povečajo prodajo in dobiček,

SRC je napredno evropsko in vodilno slovensko podjetje, specializirano za učinkovite poslovne tehnologije. Uspešnim podjetjem in javni upravi pomagamo bistveno izboljšati učinkovitost poslovanja z visoko usposobljeno ekipo 300 strokovnjakov, najnaprednejšo tehnologijo in 35-letnimi izkušnjami v optimizaciji najzahtevnejših poslovnih procesov z vseh področij gospodarstva, zdravstva in javne uprave. Skupino SRC sestavljajo podjetja iz Slovenije in Srbije, ki uporabljajo združeno znanje in izkušnje skupine na lokalnih trgih.

Creatio je svetovni ponudnik platforme za avtomatizacijo panožnih poslovnih procesov in upravljanja odnosov s strankami v industriji z no-code pristopom in največjo stopnjo svobode. Na naši platformi dnevno v 100 državah na tisoče strank sproži milijone delovnih tokov. Iskrena skrb za naše stranke in partnerje pa je poglavitni del DNK družbe Creatio.

Prijavi se na SRC novičke

Novice v svetu IT tehnologije

Ostale novice

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

2.3.2023 @ 11:54 Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih

Želite dvigniti vaš IT
na nov raven?

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.